Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Kötelező
senior tag
Üdv.
Egy kérdésem lenne...Mivel nem tudom hova irhatom le. Ezért szeretném megkérdezni hogy hova lehet irni vagyis megkérdezni mások véleményét egy emberről aki itt a ph!-n baszott át engem és most a csőbe akar behuzni. Csak a beszélgetéseinket szeretném valahova bemásolni és a véleményeteket kérni. Hova lehetne ezt? Egy ujoncról van szó....
:(
-
Kötelező
senior tag
És ha nem a privát üziket másolom ba hanem leirom mi is történt azt szabad ide? Mert látom itt többen jártok
-
Kötelező
senior tag
Dani_16(újonc)-al cseréltem itt pár napja. Hibás PS2-t küldött. Én már rengeteget üzleteltem itt és soha nem vertem át senkit. Többet ujoncal soha nem fogok üzletelni.Nem olvassa be a lemezeket meg a tálcát sem adja ki. És még neki áll feljebb hogy gyári hibás az összes PS2. Én meg egy vadi uj Nokia N73 ME-t küldtem neki, és irja hogy most volt benn a NOKIA boltba vele és azt mondták szoftver hibás és nem olvassa a SIM kártyát sem.
Itt a video mit csinál a PS2... : link
Pedig ajándék lett volna...
És még ő irkál itt hogy rossz az N73...Gondolja hogy még hiszek neki mikor tegnap is mondom fnyképezze le amit kapott a postán papirt hogy feladta, lefényképezi az alját meg letépte( Prémium csomagként adta fel) aztmondja a postán vágták le az alját ahol a pecsét meg az aláirás lenne...
A helyzet most ott tart hogy azt beszéltük meg hogy visszaküldjük mindketten a cuccot. Vagyis visszaküldi ő is a mobilt meg én is a Ps2-t...És azt akarja bemagyarazni hogy nála még jó volt a PS2. Én mikor kibontottam és összeraktam már akkor nem adta ki a tálcát csak rásegitéssel és a lemezeket sem olvassa rendesen sőt 20-ból 1 lemezt ha beolvas. Elvan kopval a fogaskerék benne, és a fej is haldoklik. és hiába irom neki hogy rossz ő akkor is váltig állitja hogy nála jó volt a gép. És keresi most a kifogásokat a vadi uj telefonon amit küldtem neki ( N73) hogy milyen memória kártya van benne mert nem indul el vele a telefon.
és faterja telefonját is tönkre rakta a mem kari. össze visza hazudgál. Azt irta hogy nem küldhetem neki vissza a PS2-t mert én tettem tönkre. Mondtam neki ha nem cseréljük vissza feljelentem sőt még kaphat is.( és meg is teszem ha nem cseréljük vissza). utána irta hogy jól van visszaküldi de ha nem ugy küldöm vissza ahogy ő feladta akkor ő jelent fel engem.[ Szerkesztve ]
-
Kötelező
senior tag
válasz Winner_hun #2748 üzenetére
Na most megnevetettél hogy olvastam az aláirásod. Kössz Ugyis már olyan ideges vagyok hogy legszivesebben szétverném a berendezést ittbenn...
Ezen jót nevettem : A nyuszika ugrált az erdő szélén és leesett:(
-
Kötelező
senior tag
De értitek nem elég hogy kirugtam melóhelyről engem azzal a szöveggel hogy kevés a megrendelés...Még ez a gyerek is betesz ezzel a ...... PS2-vel...Most azt se tudom mi lesz hova menjek dolgozni januárban. Fönök azt mondta Febr. elején beindul a termelés és visszamehetek addig meg passziv táppénz...Nem tudjátok meddig lehet passziv táppénzen lenni?
[ Szerkesztve ]
-
Kötelező
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek ezzel kapcsoltaban enktek. Szeretném ha segitene valaki : LINK
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest