Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Mostantól jól kéne viselkedni mert jön a mikulás..
Üdv: Csabee.
-
Killing
addikt
válasz hejesírásó #6800 üzenetére
Lebuktál.
Vagy valami hasonló testi adottsággal rendelkező hölgy lesz a mikulás?[link]Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz kételkedem #6803 üzenetére
Akkor én lóf*szt se fogok kapni. Na jó. Talán. Ki is rakom a seggem az ablakba.
venember: Az a télapó csak banokat hoz.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Csabee.
nagyúr
-
frame>24
addikt
Olvastam ma picit az ion-hajtóművekről, és az jutott eszembe, hogy orbitális pályáról indulva, vajon el tudnám-e fingani magam a Holdig?
(#6814) Csabee.: fájdalmat okoz ez nekem...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
kételkedem
addikt
válasz frame>24 #6813 üzenetére
A földi gravitáció leküzdése a nagy falat. Odakint már kis energiával is nagyot lehet haladni. Sőt, ki lehet használni a többi égitest gravitációs erejét. Valami parittya hatás vagy mi a fene a neve
------------------------------------
Mennyi az esélye egy ilyen esemény bekövetkezésének?
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
venember83
nagyúr
válasz Killing #6805 üzenetére
S mégis mi másra számítasz?
Dylen: Részesülhetnénk a "mikulás" megnevezésre vonatkozó kis terminológiai szervizcsomagban? Csak hogy tudjuk mi is, mi a trendi.
frame>24: Nem tűnik teljes mértékben halott ötletnek. Csak figyelembe véve a tolóerőt kétlem, hogy elég lenne hozzá a további életed, még ha elég távol is kerülsz a földi gravitációtól annyira, hogy a tolóerő nagyobb legyen, mint előbbi erő, ergo közeledni tudj a Holdhoz.
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
válasz kételkedem #6815 üzenetére
prérifarkas hatásként is ismert.
frame24->ha ki is próbálod mindenképpen szorítsd össze a fenekedet, hogy koncentráltan egy irányban toljanak a gázok->fúvóka!
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
válasz kételkedem #6823 üzenetére
aki számolni képes az megérdemel egy nobel díjat.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz kételkedem #6823 üzenetére
csak amcsi vagy mindenféle sütis film?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
NoLF
veterán
válasz hejesírásó #6824 üzenetére
vagy n00bel díjat
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #6826 üzenetére
csak erre az amcsi pitésre gondoltam
neduddki: a valószínűség számítás jelentősen leegyszerűsített változata, de a kívánt eredményt kiadja!
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
neduddki
nagyúr
válasz kételkedem #6815 üzenetére
Hi!
uy erzem nem esmered a klaszikus valszam tanmeset:
Tanar: Mi az valoszinusege, hogy Matyas kiraly elsetal az ablak elott?
Diaok:???
Tanar: 50% Vagyelsetal vagy nemduv
neduddki
p.s.:- )))
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Szép jó napot mindenkinek!
Ma még két hivatalba és a sulimba is be kell mennem. Aztán az ötös gyorssal megyek Budapestre.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Csabee.
nagyúr
-
pohár
félisten
Ezt nektek nem ajándékot
[ Módosította: I_Am ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Lépek. Mennem kell.
Bye!A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
pohár
félisten
-
Dylen
senior tag
válasz venember83 #6816 üzenetére
sajnos nem, ugyanis én sem vagyok trendi
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
NoLF
veterán
hát hogyne. végülis nem egy moderátor, vagy normál felhasználó szólított már fel hogy mellőzd a trágárságot, te továbbra is nyomod. aztán meg megmagyarázod, hogy nem.
na az ILYEN emberektől megyek a falnak
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Dylen
senior tag
válasz venember83 #6845 üzenetére
"Hát ez az amitől én sem tudok aludni" by Trigonometria (A Vektor)
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #6845 üzenetére
Szvsz NoLF vagy húsz-huszonöt kilóval könnyebb (legalább).
BE: az enyémnél biztosan, nekem csak 45-ös.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
rarri
senior tag
Sziasztok ! Kinek mi a nagyobb ?
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest