Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dylen
senior tag
Van 2000-esem és 2100-asom is, de hogy azok mennyi ideig bírják..hát sajna saccolni se tudom
mert soha nem használtam még egyhuzamba merülésig őket, csak pl egyik nap 10 percet, másik nap 15öt..stb, és egyszercsak lemerült.
Ja és én még csak a kertig jutottam
úgyhogy alkalmam se volt ezt tesztelni, de még e hónapban lesz egy egész napos állatkertes kirándulásunk, na ott majd kiderül.
Én még! nem vettem bele kártyát, csak belső memóriával használom és nagyon gyors, úgyhogy gondolom ez alap, de igazából nem értek hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert soha nem használtam még egyhuzamba merülésig őket, csak pl egyik nap 10 percet, másik nap 15öt..stb, és egyszercsak lemerült.
úgyhogy alkalmam se volt ezt tesztelni, de még e hónapban lesz egy egész napos állatkertes kirándulásunk, na ott majd kiderül.