Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sántha Lajos

aktív tag

válasz b. #90221 üzenetére

Köszi a választ , nekem is Philips tv-m van , 1 éve vettem .Én most azt néztem meg hogy rádugtam a hdd-t a tv-re vártam fél órát , és indítottam filmeket . A beépített lejátszónál sajnos voltak akadások , de a Kodi-nál minden zökkenőmentesen ment . Lehet hogy csak én voltam úgymond türelmetlen , mert tv-re rádugtam eddig a hdd-t rögtön indítanám a filmet , és a Kodi-n is voltak megakadások . Viszont most hogy vártam kb. fél órát minden tökéletes volt . Nem igazán tudom hogy működik ez , gondolom be kell töltődnie a file-oknak , de ebből én nem látok semmit , csak azt hogy érdemes várnom valamennyit utána már stabil a kodi . Én hamarosan veszek egy hdd-t vagy ssd-t (1 terra). Na most a mostani hdd-n vannak dokumentumok , képek , saját videók (telefonal készített)zenék , szóval elég sok fajta cucc . Viszont amit veszek majd azon CSAK filmek lesznek , lehet hogy ez is számít , nem tudom . Ez a Xiaomi TV Box S ha tényleg tudja , azt amit írnak róla , nem pénz érte bőven megéri . De basszus van már annyi ketyerém hogy be se tudnám dugni , tele van a hosszabbító . :) na sebaj , ez már az én problémám , csak akkor veszek ilyen cuccot ha muszáj lesz .

Új hozzászólás Aktív témák