Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sántha Lajos
aktív tag
Köszi a választ , nekem is Philips tv-m van , 1 éve vettem .Én most azt néztem meg hogy rádugtam a hdd-t a tv-re vártam fél órát , és indítottam filmeket . A beépített lejátszónál sajnos voltak akadások , de a Kodi-nál minden zökkenőmentesen ment . Lehet hogy csak én voltam úgymond türelmetlen , mert tv-re rádugtam eddig a hdd-t rögtön indítanám a filmet , és a Kodi-n is voltak megakadások . Viszont most hogy vártam kb. fél órát minden tökéletes volt . Nem igazán tudom hogy működik ez , gondolom be kell töltődnie a file-oknak , de ebből én nem látok semmit , csak azt hogy érdemes várnom valamennyit utána már stabil a kodi . Én hamarosan veszek egy hdd-t vagy ssd-t (1 terra). Na most a mostani hdd-n vannak dokumentumok , képek , saját videók (telefonal készített)zenék , szóval elég sok fajta cucc . Viszont amit veszek majd azon CSAK filmek lesznek , lehet hogy ez is számít , nem tudom . Ez a Xiaomi TV Box S ha tényleg tudja , azt amit írnak róla , nem pénz érte bőven megéri . De basszus van már annyi ketyerém hogy be se tudnám dugni , tele van a hosszabbító .
na sebaj , ez már az én problémám , csak akkor veszek ilyen cuccot ha muszáj lesz .
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG ( OLED77G48LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED 65 B3 - 4k, 164CM, 120Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest