Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
Chosen
üzenetére
Szükség megoldásként C1-en felhúzod a 'brightness'-t ~52-re, de igazán jó fekete közeli részletesség csak kalibrálással érhető el. Amúgy valószínűleg WBE kijelződ van (evo), amely C1-ben sötétebb képet eredményez, mint a WBC kijelző ('standard'). A madVR-t csak akkor piszkáld, ha értesz hozzá, a hardver erejéhez állítsd az optimális ajánlásokat.
-
wyll358
tag
válasz
Chosen
üzenetére
És pc-re nincs jobb (szerintem), mint az mpc+madvr kombó, jól be kell állítani, ami nem olyan egyszerű mint az ember gondolná, mert madvr eléggé tele van öntve funkciókkal. Elsőre én azt javasolnám, hogy szedj le hozzá netről oledhez készült profilt, aztán próbálkozni kell, hogy bírja-e a géped, de oda szokták írni, hogy milyen vga-hoz készült...
HDR-et konfiggal lehet játszani de legegyszerűbb passtrough módban szerintem, akkor a tv-d beállításai lesznek a mérvadóak.
Nekem nem volt vele gondom, teljesen tökéketes képet nyomott tv-re, hdmi bemenetet érdemes enchated módba tenni (vagy ahogy hívják az aktuális márkánál), úgy át kell vigye szépen a hdr-t, 4k-t meg mindent, illetve madvr mellé semmilyen képjavító, buheráló, mozgás mókoló dolog nem kell a tv-n, mert minden a lejátszó intéz.
Egyetlen hátrány, hogy pc-ről nincs dovi, de ezzel nem lehet mit kezdeni...
Új hozzászólás Aktív témák
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor