Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
Chosen
üzenetére
Szükség megoldásként C1-en felhúzod a 'brightness'-t ~52-re, de igazán jó fekete közeli részletesség csak kalibrálással érhető el. Amúgy valószínűleg WBE kijelződ van (evo), amely C1-ben sötétebb képet eredményez, mint a WBC kijelző ('standard'). A madVR-t csak akkor piszkáld, ha értesz hozzá, a hardver erejéhez állítsd az optimális ajánlásokat.
-
wyll358
tag
válasz
Chosen
üzenetére
És pc-re nincs jobb (szerintem), mint az mpc+madvr kombó, jól be kell állítani, ami nem olyan egyszerű mint az ember gondolná, mert madvr eléggé tele van öntve funkciókkal. Elsőre én azt javasolnám, hogy szedj le hozzá netről oledhez készült profilt, aztán próbálkozni kell, hogy bírja-e a géped, de oda szokták írni, hogy milyen vga-hoz készült...
HDR-et konfiggal lehet játszani de legegyszerűbb passtrough módban szerintem, akkor a tv-d beállításai lesznek a mérvadóak.
Nekem nem volt vele gondom, teljesen tökéketes képet nyomott tv-re, hdmi bemenetet érdemes enchated módba tenni (vagy ahogy hívják az aktuális márkánál), úgy át kell vigye szépen a hdr-t, 4k-t meg mindent, illetve madvr mellé semmilyen képjavító, buheráló, mozgás mókoló dolog nem kell a tv-n, mert minden a lejátszó intéz.
Egyetlen hátrány, hogy pc-ről nincs dovi, de ezzel nem lehet mit kezdeni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor