Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
Gigicuci
üzenetére
Én pont egy Sony XH950-et akartam venni, de asszem mégis oled lesz... 2010-ben vettünk egy pana plazmát szüleimmel, még mindig azt használják, pont ugyan olyan a távirányítója, mint a 2020-as hz980-nak... :@
Nekem most egy alap LG-m van, de a távirányítótól tényleg nehezen válnék meg, a lejátszó meg mindent lejátszik, összes ncore 4k formátumot, remélhetőleg az új LG is ilyen lenne, de ugye pl Sonynál sem lenne gond, mert ott meg androidra tudok tölteni lejátszót, panáról nem tudok sokat ezügyben sem... Persze talán a képminőség az elsődleges, de eléggé dícsérik a CX-es LG-t így szerintem nem lenne rossz választás, állítólag tükröződése sem rossz. Persze meghallgatnék olyat is, aki ezt a TV-t használja, vagy látta élőben a kettőt. Holnap mondjuk lemegyek MM-be, de ott nem egymás mellett lesz a kettő. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- XPEnology
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor