Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
GalaHU
üzenetére
A legtöbb játék esetén futás közben most sem tűnik fel, vagy zavar igazán. Inkább csak akkor látom, ha durván ugrál az fps a menükben, töltőképernyőkön, stb, viszont ott gond nélkül tolerálható is.
Ugyanakkor futottam már bele olyan játékba, ahol gyakran elő kell hozni valamilyen in-game menüt, és már attól is ugrál az fps (pl. RPG játékban előhozom az inventory menüt, stb), bár ez gondolom ritka (sőt, ott más okokból nem az alapértelmezett renderert használtam, hanem áterőltettem DX9-ből OpenGL-be). Ez volt a Pillars of Eternity.
A határeset az pl. a Control című játék volt, ahol viszonylag hosszan és durván darálja a frame-time tüskéket a játék, mikor előjön a menü (amit néha elő is kell hívni), és szinte végig sötét az egész játék, így ott rendszeresen láttam, ahogy villódzik.Szóval összességében ez inkább olyan, hogy létezik, észre lehet venni, néha akár zavaró is tud lenni, de azért tolerálható. Nyilván jobb lenne, ha elkendőznék az észlelhetőség határára, de így is jó játékos monitornak.
Viszont... Talán a játékfejlesztők is elkezdhetnének esetleg odafigyelni erre, hogy az in-game menük matatása ne okozzon hektikus fps ugrálást (a játékok nagy részében szerintem ez most is így van, és én épp csak pont belefutottam pár rossz példába, mikor megjött a C9).
#51151 gulb - Na, a VRR-t ne szarozzuk azért le. Az nagyon jó dolog.

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- ha valaki ezt a hibat kiszurja jatek kozben ( xbox-al ps5el) hat annak csak gratulalok.
Vhiktor