- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelican
őstag
válasz
PlanetDada #44448 üzenetére
Mint ahogyan egy Samsung, LG, Pana, Sony led tévék között is ordító különbségek vannak szinvilág szempontjából.
Szerintem ez egy téves kiindulási pont, én nem látok az oledek között ordító különbséget, szerintem te sem látnál egy olyan teszten, ahol le van takarva a káva és rendesen be van állítva a tévé.
Add el az LG-t és vegyél egy Panát, addig úgysem lesz nyugtod, te már eldöntötted, hogy az LG szar, ebből már nincs visszaút. -
Gaben360
senior tag
válasz
Hát igen,de azok lcd tv-k, oled és oled közt NINCS akkora ordító különbség, legyen az LG Pana vagy bármi más.Tegyél be egy 4k HDR filmet,és állítsd a profilt Technicolor szakértőire, az alapból elég jó.
-
blakey
titán
válasz
Nem tudom mennyi TV-vel volt dolgod, azt sem, hogy miszerint állítod azt, hogy ennyire nagy a különbség, de ha mindegyik TV-t jól betudod állítani, tehát valamennyire értesz hozzá akkor nincs ilyen mértékű különbség. A C9 nem véletlenül népszerű és elég pontosan kalibrálható, tehát nem igaz, hogy sz@r a képe, szerintem nem tudod, hogy mit és hogyan kell beállítani és valamit másképp csinálsz oleden mint LCD-n. Tegyél be képeket a beállításokról és akkor kapsz segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest