Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelican
őstag
válasz
PlanetDada
üzenetére
Mint ahogyan egy Samsung, LG, Pana, Sony led tévék között is ordító különbségek vannak szinvilág szempontjából.
Szerintem ez egy téves kiindulási pont, én nem látok az oledek között ordító különbséget, szerintem te sem látnál egy olyan teszten, ahol le van takarva a káva és rendesen be van állítva a tévé.
Add el az LG-t és vegyél egy Panát, addig úgysem lesz nyugtod, te már eldöntötted, hogy az LG szar, ebből már nincs visszaút. -
Gaben360
senior tag
válasz
PlanetDada
üzenetére
Hát igen,de azok lcd tv-k, oled és oled közt NINCS akkora ordító különbség, legyen az LG Pana vagy bármi más.Tegyél be egy 4k HDR filmet,és állítsd a profilt Technicolor szakértőire, az alapból elég jó.
-
blakey
titán
válasz
PlanetDada
üzenetére
Nem tudom mennyi TV-vel volt dolgod, azt sem, hogy miszerint állítod azt, hogy ennyire nagy a különbség, de ha mindegyik TV-t jól betudod állítani, tehát valamennyire értesz hozzá akkor nincs ilyen mértékű különbség. A C9 nem véletlenül népszerű és elég pontosan kalibrálható, tehát nem igaz, hogy sz@r a képe, szerintem nem tudod, hogy mit és hogyan kell beállítani és valamit másképp csinálsz oleden mint LCD-n. Tegyél be képeket a beállításokról és akkor kapsz segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor