Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz haxiboy #20544 üzenetére
van valakinek a birtokában esetleg egy érthetőbb verzió RPi4 telepítésre?
Életem első cucca, az informatika érdekel, hajlandó vagyok szenvedni , a Linux-al eddig 0 tapasztalatom van, örülnék valami jó kiinduló pontnak ami tényleg normálisabban írja le a dolgokat.joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
st6969
őstag
válasz haxiboy #20544 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy igazad van / igazatok van, egy Raspberry Pi-vel több lehetőségem lenne, de hiába, csak nézegetném, mert nem értek hozzá. Sonoff dugaljat, yeelight-ot tudok ki be kapcsolni, egyelőre ennyi a tudásom. Ezt vinném tovább a klímára.
#20541 vampire17
"A legnagyobb gond amugy ez IR vezerlessel, hogy nincs visszajelzes, hogy megtortent-e a kuldott parancs. Nincs a klimadon mas integraciora lehetoseg?"
Az nem túl jó, ha nincs visszajelzés Talán van lehetőség másfajta integrációra, mert lehet hozzá venni wifi-s kártyát, de nem kértem, mert ~30k, annyit nekem nem ér.#20535 DJGABI
"Ha nincs valami központod mögötte, akkor automatizálásokhoz igen, lehet jobb lenne neked a Xiaomi-s"
Hajlok a Xiaomi felé, mert szeretnék BT-s hőmérő/páratartalom mérőt is, esetleg annak az értékétől is függhetne a ki-be kapcsolás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Akciófigyelő: Szépség fél áron
- Mobil flották
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest