Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
A szekrény maga röhejesen olcsó, az ajtókkal, szerelvényekkel szaladnak el a költségek, azon lehet esetleg spórolni. Esetleg Metod helyett Eket, bár őszintén, nem tudom, melyik olcsóbb.
Nekem is össze kéne dobnom egyet, amit a lakáshoz kaptunk, elég ramaty, pénz is meglenne rá, de kedvem nem sok van szerelgetni.
concret_hp: A végén cikkszámra lebontva kell kapj egy bevásárlólistát, azon minden rajta van részletesen.
p
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
nem nagyon, a csapokat, mosogatót aranyárban adják, a pultot meg valszeg _sokkal_ olcsóbb ha veszel 2db standard méretűt és méretre vágod (gondolom egyéni mérettel kalkulált)
én nem találtam meg azt a tervezőt amit az ősszel használtam, abban még picit jobban t lehetett látni mi mennyi hogyan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi