Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bandus
üzenetére
Bezzeg Blekinek nem áll jól a szénája: #mármegintnógrád.
Ja, vettem laptopot, eldicsekszem vele. Csak annyit mondok, hogy 1,3GB, 100MHz, 40MB, aki ért hozzá, az úgyis értékelni fogja. És nem ám MMX, meg ilyesmik, valódi Pentium! Minden van rajta, amit csak el lehet képzelni, Floppy, CD-ROM (cserélhető, hogy a gépben, vagy külső házban legyenek), soros, párhuzamos port, infraport, PCMCIA-kártyahely, dokkoló, két (szar) akku, eredeti Toshiba táska, és gyönyörű:
Hiába, akkoriban még tudtak számítógépet gyártani, ezekben még volt anyag!
Ja, és mielőtt feltennétek az obligát kérdést, hadd előzzek meg mindenkit:

És csak egyetlen EUR-ba került az egész (na jó, még 5,90 volt a szálltás, de minden centet megért!)! Azt nem mondom, hogy nem számítok hosszú távon egy 'kiraklak a picsába a szarjaiddal együtt' beszélgetésre, de bízok benne, hogy ki tudom dumálni magam.
Istenem, mindig ilyenre (erre a típusra vágytam, amióta valamikor a 90-es évek végén egyszer rátehettem egyre a koszos mancsom, és most az enyém!!!
A dolog szépséghibája, hogy nem tudok rá bejelentkezni, mert valami céges, domaines Windows NT van rajta, ami felhasználói nevet és jelszót kér, de majd teszek rá egy korhű Win95-öt, hogy meglegyen a feeling, meg megfeleljen a rajta lévő matricának. Csak valahonnét keresnem kell egy boot-floppyt.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest