Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
válasz csapos2 #4204 üzenetére
vááááááá
én azt hittem arra írtad hogy undorító, hogy az elmúlt 1 hete szinte minden nap ittam...|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
addikt
Jóccakát kegyetlenek, meg hülyék
-
Pacák
senior tag
Atyaisten! Mi folyik itt?
Nuclear launch detected
-
-
Whaskes
senior tag
laptopról ph-zok az ágyból, a nagygépen filmmegy, márcsak egy üveg sör kéne és teljes lenne az összkép
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Whaskes
senior tag
válasz EQMontoya #4219 üzenetére
hmmm, nálunk azt mondták hogy nem! ezt az osztályt nem lehet elvinni osztálykirándulásra. érthetetlen okok miatt...
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Whaskes
senior tag
válasz csapos2 #4222 üzenetére
hát nem. az én változatomat nyelvtanilag nem tartottam helyesnek és lusta voltam átírni...
-
Whaskes
senior tag
válasz EQMontoya #4225 üzenetére
''Meg az 1ik gyerek úgy berúgott, h reggelre beszart az ágyba... hát van ilyen''
erről a mondatról miért a táborjut eszembe.... bár az nem ágy volt...|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Whaskes
senior tag
válasz csapos2 #4229 üzenetére
táborosképeket nézd meg. esmein takarította a mobilwc-t mert valaki az éj leple során hitvány és alljas módon merényletet követett el ellene kb derékmagasságig.
mod: a tettes ismeretlen a mai napig.
[Szerkesztve]|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
alitak
senior tag
válasz FehérHolló #4235 üzenetére
Azóta már kiderült, hogy hamarabb kell kezet mosni. Nem kell kimenni dunapartra ilyen célokra máskor
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
neduddki
nagyúr
HI!
[link] :- )
koszi
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Whaskes
senior tag
válasz EQMontoya #4234 üzenetére
ezt mond esmeinnek. sárga gumikesztű mint a wc-s néninek nagyon kemény volt
-
Dilikutya
félisten
Nem emlékszik valaki a tegnapi naplóból a magyar bázis koordinátáira a Spitzbergákon?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
alitak
senior tag
Najó, alitak out, holnap szorítsatok, hogy ne szopjam el a szlovákot.
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
Whaskes
senior tag
válasz csapos2 #4239 üzenetére
Az első táboros kijelentése amiből legenda születésének tanúja voltak akik azt élőben halloták az: Vazze, ezt Én hánytam ide?
Over, and out! ma 6 kor kelek... bye all! ne írjatok sokat, mert nem lesz kedvem úgysem olvasni....
[Szerkesztve]|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Whaskes
senior tag
válasz FehérHolló #4235 üzenetére
a táboros képeket majd egyszer.
Whaskes-->Whiskas=Darált pingvinhús|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Racecam
nagyúr
Hülyék!
Com'è diverso il mondo visto da qui
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest