Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ennek a Pascalos videónak a zenéje kéne nekem, nincs meg valakinek? : [link]
Annyit sikerült kideríteni, hogy Brad Sucks - Borderline de valamilyen remix, Az eredeti zene megvan, illetve az alap, de nekem a videós remix kéne.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Bash
addikt
Hatalmas lol: [link]
Rég olvastam ilyen jó sztorit.http://bashtravel.com/
-
BlacKSouL
addikt
válasz csapos2 #2460 üzenetére
Nem, még tartalékolom. Majd arra kortyolok, ha tényleg meglett a gazd.földrajzom is.
Inkább megnéztem még este a Godsendet a tívíben, abban voltak olyan részek, hogy bele-belerúgtam az asztalba, aztán onnantól már a térdem fájt Pedig nem vagyok egy ijedős típus, edzett vagyok thrillerügyileg.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Zseniális: [link]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tildy
nagyúr
Jiipijé, jippijó
Azt hiszem ebben a pillanatban én vagyok a világ legboldogabb embere
Részletek estefelé"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
BlacKSouL
addikt
9. levelt hogy kell megcsinálni? Ez az első amivel több mint egy percet foglalkoztam
[link]Aláírás (nem kötelező megadni)
-
csapos2
addikt
Ki tudja, meddig lesznek még a Logout-os linkek a nickek alatt?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
kypre
tag
sziasztok,
néhány napja kérdeztem, csak nem jött rá válasz, hogy van-e valakinek valami tapasztalata, hogy egy TV-nél milyen feladatokat kaphat egy szerkesztő asszisztens?
Köszi
Sziasztok
KypreTiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
kypre
tag
igen, ez eddig rendben is lenne, csak most van egy viszonylag biztos helyem, amit nem adnék fel '' nem veszíthetsz, legfeljebb egy jó kaland'' alapon, viszont maradni sem feltétlenül akarok, mert a főnököm egy igazi vérbeli hisztis önző buta szűklátókörű orbitális gigászi idegesítő, ..hogy is fogalmazzak finoman ... liba???,...mondjuk, ha finom akarok lenni...
ezért kérdezem, ki mit tud esetleg róla?Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
KMan
őstag
semmi kaja nincs itthon. volt par tojas amibol megprobaltam rantottat csinalni de megbuggyant a tojas vagy vmi baja volt (lattam mar mikor felbontottam) hogy vmi nincs rendben es sikerult ilyen darabos ragados rantottat csinalnom, pedig mindig sikerulni szokott, nem vagyok egy nagy szakacs de ehen halok a rohadt eletbe.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
Natasa
tag
sziasztok
Mindenkinek Boldog Új Esztendőt! húú,de rég jártam erre
Mi a héten kezdtünk el dolgozni, de jó is volt, hogy eddig nem volt semmi.
Hamar eltelt ez a két és fél hét.
És még belegondolni is szörnyű, hogy legközelebb csak aug.-ban lesz nálunk leállás.
Hol van az még.
Más:
Tud valaki valamit Sipiről? Ha igen szóljon már neki, hogy keresem, mert van nálam valami ami az ővé.Az élet túl rövid ahhoz, hogy csak úgy elmenjünk mellette!
-
bobsys
veterán
melyik az a kérdés amire igennel válaszolva biztos hazudsz ?
nagyon kész vagyok, csak annyit írok, hogy vizsgaidőszakEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
-
bobsys
veterán
jaja alszol?
kypre: a szerkesztőasszisztens a szerkesztő segédje, gondolom.
valószínűleg nem ő találja ki, hogy mi legyen a műsor témája, hogy ki
legyen a vendég, de neki kell háttéranyagot gyűjtenie, telefonálni, e-
mailezni, meghívni a vendéget, engedélyt kérni, ha olyan helyre
mennek forgatni, és lehet, hogy neki kell kiszkriptelni a legforgatott
anyagot, ha stúdiófelvétel van, akkor meg ott kell sürögnie-forognia.
kb. ez.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
BlacKSouL
addikt
Öcsém, hogy még Alkalmazásfejlesztés technológia gyakorlaton se tudjam megállni hogy be ne nézzek PH!-ra Ez már tényleg függés...
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
csapos2
addikt
Ez lehet az ok? [link]
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
csapos2
addikt
Ezt a könyvet keresem, ebben a kiadásban. Akinek megvan, de már nincs rá szüksége, vagy kettő van belőle, eladhatná nekem.Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
tildy
nagyúr
válasz Dictator^ #2499 üzenetére
Na jó Szóval úgy néz ki ismét wappal kell majd foglalkoznom , egyik magyar (egyébként személyes kedvenc) mobilszolgáltatónál.
Igaz részmunkaidőben, és az ellenszolgáltatás pontos összegével sem vagyok még tisztában, de ez mekkora öröm, hogy engem találtak alkalmasnak (ondjuk ez eddig sem volt kétséges, csak mostanában ritka sz.rul állt a szénám)
Szóval nemsokára szerződés, és pápá a régi helynek.
Iszonyat boldog vagyok."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Politika
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 4
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat