Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz Foglalt név #1650 üzenetére
Hova szeretnél jutni?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
-
-
bmx powa
tag
jajj, játsszotok itt ilye sz@rokkal...inkább ezt döntsétek meg: [link]!!!
5életem maradt a 9. (utolsó) pályára, és mindet elhasználtam"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz bmx powa #1658 üzenetére
Ehem, elsőre ennyi, majd szórakozok vele még => [link]
Foglalt név Jóvanna, még nem jöttek vissza a függő Offolók a szilveszter után És igen, valóban, van játéktotyik Majd beleszövöm a későbbi hszekbe, hogy: '' ja és itt egy újabb nyuszi/rakéta-rekord'' Hümm, #1648 mi miatt volt
[Szerkesztve] -
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz EQMontoya #1666 üzenetére
Normális egér Hát ha egy 520DPIs golyós A4Tech jónak számít...nem hinném,hogy az egér miatt lehet gond, engem inkább az idegesít, hogy nincs egy célkereszt De megoldom, felragasztok egy csík celluxot a monitor középpontjába és ráfilcelek egy xet.
Megvan az ADKA jelentése súlyos... -
addikt
Jó reggelt, jelentem túléltem a tegnapi napot, újabb probléma jelentkezett a mai reggel, mégpedig az, hogy megint melóban rohadok .Ezt a szívást, a legrosszabb az egészben, hogy piszkosul unatkozom, és álmos is vagyok természetesen .Na sebaj, akinek nem mondottam volna eddig azoknak BUÉK, akinek mondtam már az így járt .
-
addikt
Mindenki alszik ez jellemző LUSTA BANDA!!! .Ne izéjjetek má, unatkozom mint a rosseb, tudjátok, sok a meló
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz EQMontoya #1673 üzenetére
Ha nem tudnám, hogy most leszel 18 Így még rosszabb
Jánoska26 Dógózzz vázzehh, én úgy néz ki itthon dekkolok még a 7n, hála a nemtomminek. Vasárnapig legalább kényelmesen összedobom a lerendelt konfigokat. Most eltépek postázni egy professzort, aztán hazajövök és felrugdosok erre a tragacsra egy új vindózt. Szóval ~14h környékén feltolom az arcom. Tartsd a frontot csőröge -
ngabor2
nagyúr
én is dolgozom. pontosabban benn vagyok a melóhelyen, és megnézem, mit kellene csinálnom.
-
addikt
válasz ngabor2 #1677 üzenetére
Látom nagy a lendület mindenkinél .Sebaj valahogy csak kibekkelem a mai napot, meg a hetet is talán .Speed(R): Majd 2 körül kabbe akkor ha Te nem dolgozol a héten, ezt a mocskosságot, nekem sem volt semmi kedvem bejönni reggel főleg, hogy az asszonyka is ottalutt nálam az éccaka, nehéz ilyenkor felkelni mellőle
EQMontoya: Az életkorodból és a javaslatodból azt tudom leszűrni, hogy benned tisztelhetjük Magyarország könnyűsúlyú rejszolóbajnokát
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
...újév első órájában megtámadott egy rühes cigány...
csak azért tudok most írni, mert volt aki visszatartsa (apu, anyu, párom), különben valszeg már lapos lennék.
Az eséstől a jobb karom így is színjátszós és olyan vastagra fel van püffedve mint a combom. A térdem is összevertem.
Mint a rendőrök kiérkezése után kiderült, a mocsok kölke engem azonosított, mint aki petádát dobott rájuk (életemben nem volt petárdám, tüzijátékot lőttünk a családdal, de ugye a 16 lövéses telepet elég nehéz emberek közé dobni). A kétgyerekes 25 éves apuci meg - ahogy Olaszliszkán tanulta - egyből ''intézkedett''.
Nem hittem volna, hogy ilyesmi megtörténhet valaha velem. Nem tudom megfogalmazni, milyen érzés ez, félni az utcán minden percben
Ma megyek gázspréért...Vérboci
-
Aktív témák
Hirdetés
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ps5Pro vadonatúj 3 év garanciával eladó! BeszámolOK!
- Eladó PS4 kontroller szilikon védőburkolat kék és fekete színben
- Eladó Viper Steel DDR4 2x8 gb ram
- Garanciális Lenovo ThinkPad P1 Gen 3, Intel Core i7 10th gen, Nvidia Quadro T1000, 32 GB RAM, 512 GB
- PlayStation DualSense Edge kontroller kipróbált, 23 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest