Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz Kokkantas #3331 üzenetére

Tényleg nem pörög. De ilyenkor vannak vizsgák, meló ezerrel satöbbi is. Szóval lehet ez az oka. Én is örülök, ha napi egyszer van időm ide benézni...
    2 óra múlva elektró vizsga:ORemélem meglesz, múltkor éppen csak pár ponton múlott , hogy nem.

• BlacKSouL

addikt

válasz Kokkantas #3331 üzenetére

Nyár van, ilyenkor mindenkinek akad jobb dolga is, minthogy punnyadjon a gép előtt. Elég az ha télen meg a fagyos tavaszban itt ücsörgünk. Ilyenkor menni kell és csinálni kell. Mit? Hát amit máskor nem. Másrészt a nagy meleg jobban fáraszt mindenkit, éjszaka is nyugtalanabbul alszunk (tényleg, kinek van otthon légkondija?) így az alvási időnek is hosszabbnak kéne lennie, hogy kompenzálja. Mondjuk nekem most speciel szerencsém van, talán egyetlenként a PH-sok közül, hogy lecsapott itt szűkebb pátriámban a nagy mutatóujj, mert míg máshol 20-22fok van odakint ma éjszaka is, addig én a most behozott hőmérőn mindössze 13fokig láttam felkúszni a hőmérő alkoholszálát. Amúgy jó, vihar előtt 29fok, vihar után 2óra szellőztetéssel 26fok, most félórája szellőztetve 22fok van a szobában, de mivel át vannak melegedve a falak, reggelre visszamászik 25fölé. Érdekes módon most jobban bírom a meleget, mint tavaly ilyenkor, igaz akkor ott az albiban 33fok volt a szobában éjszaka!!

..Szóval ilyen nyáridőben az ember legyen kicsit optimistább, always look on the bright side of life!, legyen szerelmes/újra szerelmes, legyen kicsit bolond, lássa meg a szépet, meg úgy egyáltalán... :))

Aktív témák