Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Nyugalom
Ezt mar ugyis megbeszeltuk, Bash-el is msn-en, Vladival is, mind tudjuk, ki mit hogyan ertett, ne legyen feszultseg ebbol megint.Assuming Control
-
orbano
félisten
Át kellene írni a címet [Kiszívjuk a véred] -re
A vér nem válik VAZZE!™
-
tiv61us
őstag
palinkas jo reggelt mindenkinek
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Bash
addikt
válasz VladimirR #802 üzenetére
Az általánosítás igazságtartalmával viszont nyilvánvalóan nem vagy tisztában, szinte tényként húzod rá az emberekre vélt vagy valós sérelmeidet, gondolataidat. Ne vedd sértésnek, jótanácsnak szántam, akár egy-két sör mellett is el lehet gondolkodni ezen.
A közösség érdeke, hogy ne egy balhés-kötekedős VladimirR legyen köztünk, hanem egy inspirált, ambíciózus VladimirR.http://bashtravel.com/
-
neduddki
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
kavicssli
addikt
11 eves? Te jo eg mindjart ott jarunk hogy 8-9 evesen szulnek. Nagyon elszomorito. Ti mit csinalnatok ha tietek lenne a lany vagyis a lanyotok 11 evesen teherbe esne. Megdicsernetek?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
QuarK
senior tag
én kefiret iszom
[Szerkesztve]
tiv61us: Tudom ajánlani a mazsolásat, benne mazsoladarabokkal, 2 hónap után durva... Egyszer kínáltak vele, aztán a megmaradt mazsolát is majszoltuk, az később szívódott fel, másnap igen jó hangulatban mentem ZH-t írni
[Szerkesztve]
Kidus: Igaz ínyenc
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
-
neduddki
nagyúr
HI!
DE ra ertek. orom eszt latni:- )))
Majdnem aszt irtam hogy de j Nketek, asztan ragyuttem, hogy enis csinlahatnam eszt csak ne mkelelt volan tavajj ev vegen mindenre ient mondanom, de uyg erzem megicsak jobabn jartam igy:- )))
udv
neduddki
mod: Ovoneni: mi volt a gond???
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
ladybug
őstag
válasz neduddki #821 üzenetére
Semmi komoly, csak annyi, hogy kis szervezete nem bírta megemészteni azt a tejet, amit anyatejként kapott és volt benne tehéntej. Pöttyös lett tőle. Nem csak 7, hanem sokkal több.
Most már ugye 4 hónapos, és eszik már néha mást is. Erősebb lett a kis gyomra.
Mod: bakki, Racecam elszívta az agyam. Hülye ez a játék. Dedós.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
rii
nagyúr
'tod ... van ilyen belga szám ....
piros a ruhád, buzi-e vagy?
Mosod a lábad? Buzi-e vagy?
Szendvicset eszel? Buzi-e vagy?
nem szószerint idéztem, de annak a belga számnak legalább annyi értelme van, mint az általam összehordott szövegnek ....
szerk: stilisztika
[Szerkesztve]piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz BlacKSouL #828 üzenetére
bammeg ... én meg hittem neked ....
szerk2: nem néztem meg ... olyan k*rva nagy CTRL-W-t kapott a felbukkanó Mozzila Browser window, hogy a pixelek a monitoromon még most is azt beszélik egymás közt, hogy valszeg nem is nyomtam meg a linket, és csak képzelődtek ....
szerk1: tiv83us: van egy ilyen ''rap'' formáció, hip-hop (vagy mi, .... legalábbis azt akarnak játszani, de néha eléggé elszalad velük a ló (a kalauz, jegyelennőr vagy mi számuk annyira trágár, mintha bekkattant volna a csávó)) ... Belga ... az Ő ''műve'' lenne ez ....
-
-
-
rii
nagyúr
Egész pontosan itt : [link] van a szövege
na én mentem, csúnya hely ez .....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
tiv83us
veterán
Igen, a belga ezen nagysikeru szamai kijutottak az Egyesult Allamokba is /marmint netes szinten/, de errol meg mindig az a velemenyem, hogy ez nem az, hanem Sickratman.
Regebben olvastam rola egy eleg hosszu cikket es ez valahogy megmardt.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
VladimirR
nagyúr
a bëlga az mas, ez a szam valoban Sickratman muve
bëlga a kalauza (I-II), csakugy, mint sickratman buzie, vagy nesze hulye paraszt pedig imho igen jol sikerult, talalo tarsadalomkritikak, nem pedig oncelu karomkodashegyek
ajanlom figyelmedbe pl a bëlga elso albumarol (majd megszokod) a maci c. szamot, kivancsi vagyok, leesik-e mirol szol (en csak azutan vilagosodtam meg, miutan felhivtak ra a figyelmemet, hogy mire is figyeljek)
szerk.: hulye vagyok, javitottam az album cimet
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Épp itt az ideje hát, hogy Te is elkezd visszaszívni...
Támogassa mindenki ladybugot!!! ==>> [link]
A többieknek pedig: [link]
VladimirR:
''Tele volt neki a pocakja
És vágyott nagyon egy barlangba
Talált is egyet a sűrű fű közt
Egy puha, meleg, nedves gödröt
Felállt lassan, és behúzódott
Járkált ki-be, sürgött forgott''
Erről csak arra lehet asszociálni, de keményen.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
válasz VladimirR #838 üzenetére
A maci szám első hallgatsára ganus volt , msáodfikra fogtam a fejem ... nekem furcsa megközelítése az adott témának!!!
a ''gyaloglas vége'', az teljesen korrekt szám .....
Viktor0610: inkébb megnéznék 1000 Ki-Mit-tud-ot, (azt mindig vártam) mint 1 Mega''strár''-t .... de amúgy szánalmas, hogy az Ő nevüket írják ki, tényleg ......
------ ---- ---- --- ------ -- ----- ---- ---------- -- - - -----
nade tényleg csúnya hely ez, tényleg elmentem .....
-
tiv83us
veterán
En siman ugy gondoltam, hogy egy jol lakott medverol rappelnek, aki minden aron le akar fekudni, aztan talalt egy szep barlangot egy szep tisztason ahova ''betipegett'' es addig mocorgott meg csak nem jo lett neki. /De ha jol tudom akkor a vegen a szegeny macko el is hannya magat... Adjunk neki egy Dedalont, bar ezt lehet a belgaek mar kihagytak, igy is hosszu lett a szam.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
parandroid
félisten
Kidus, megtennéd, hogy elmagyarázod neki?
Szerk: először azt akartam írni, hogy mutasd be neki a mackót, de aztán mégsem, aztán meg mégis. Már úgyis mindegy...
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest