Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- macOS PC-re Összefoglaló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Racecam #2095 üzenetére
Az egyik ismerősöm egyszer ezek nélkül jött fel a pincéből, ahol holmi festékes bödönöket nézegetett...
Faggattuk, mire bevallotta, hogy rágyújtott a nagy melóban, és a parázs jó helyre esett
Túlélte, még jó, hogy kéznél volt a doboz teteje...
#2099 Xpod: ''az orra elég messze van az orrától'' nem mondod?
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam #1822 üzenetére
Most tenyleg ne nezzetek hulyenek
szoval ha felmegyek az online bankomra es atutalom a villanszamlamat, akkor a bank von le meg lovet?
bar mar kerdeztem, akkor jo kamatot ad a penzemre?
nem tiszta nekem
szerintem nalunk ez sokkal jobb,mar itt amerikaban, nincs kamat es nincs kezelesi koltseg.... -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam #1813 üzenetére
Az az igazsag, hogy nincs mihez gratulalni, egy ejjel hazaertem melo utan es szokas szerint ragyujtotam, es egesz szarul lettem, szvsz tul voltam hajtva, de ez mind1, es akkor felesbe elnyomtam es azt mondtam , lecet.
Es ami a lenyeg, nem kellett hozza akaratero, egyszeruen attol a perctol nem hogy nem hianyzik, hanem a fustjet sem birom
nade errol van masik topic -
-
válasz
Racecam #1603 üzenetére
Gondolkozni még nem gondolkoztam, de ha a modik emlékeznének a tegnapi tali minden percére, lehet a kezdőlapig sem jutnék el.
Azt hogy a keményvolnalat képviselné Rii nem hinném, csak mivel nem ismerte velem kapcsolatban az előzményeket, másképp reagálta le a hsz-em.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam #1712 üzenetére
HI!
Tudhatnad hogy a meki kajaban midne megvan ahooz ami kell a trejjes egeseghezzz... na most ehhez kepest akkor egy jo boros bableves maga a kananan:- )))
udv
neduddki
mod: KergeHagya ne vedd sertesnek de eszt Te evente eljacod... kicsit emlkeztett ez a Kari napok egyik efojamara akik mindenfel piskzos moccerrel is jaccotak /nem ez emlekeztett, hanem inkabb:/ es ha igy sem kerultek az elre akkor sertodotten felrevonultak hogy Ok abba hagyak, es utanna aszervzoktol a tobi csapat ott konyorgott nekik hogy megse ma, es akkor mikor megis fojjtatak akkor qvara orult mindeki nekik hogy mijjen fasza gyerrekekt... elsore meg oke volt de mikor utannai is elkezdtek eszt jaccani kicsi tunalmassa valt... en sajnalnam ha elmenel, de lassan tul ken mar lepni ezzen a halalra sertodok es nem gyuvok majd fel ev muv amegiscsak vilagon nem gondolod????
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
válasz
Racecam #1692 üzenetére
miért számít ennyire az eltöltött napok száma, és a hsz szám? mindenki azért rinyál, hogy az nem számít, és tessék...
rii: nincs? már egy ideje szemmel követhető néhány modinak a kivételezése...(igaz ezt sikerült ''visszaszorítani'') de hagyjuk, nevet nem mondok, mert bunkóság, és ezzel flémet keltenék...
mennyetek ki az udvarra, uccára és széttárt karral ázzatok szét az esőn.tök jó élmény.
-
-
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam #1563 üzenetére
jovan, a prozat meghaggyuk neki
ha meg lesz az igazi madosik sor, akkor mar menni fog
ps. most komolyan nem tudom, hogy ujra kezdtek a filmet, mert az itt szokas, vagy ennyire dokumentum
atmegyek a korokodilokra
azert ha otthon ajak feltetlen nezdd meg cheerleaders nation az a cime ha jol remlik
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam #1560 üzenetére
Nem ez tenyleg inkabb doksi film, eszmeletlen mekkora a felhajtas, mit muvelnek a gyerekek meg a szulok, edzok
meg most is megy, valamit elneztem, lehet meg csak kisdonto volt
veresen komoly a dolog
amugy tenyleg inkabb akrobatikus akarmi az egesz, es szerintem nem is kozepsulisok, csak middleschol
de nagyon kemeny
[Szerkesztve]
High
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam #1556 üzenetére
Hat de nem? Minden mondata mogott van egy 100 oldalas tanulmany sima lehetosege, marmint ami mogotte van.
Mit minden mondata?, ha 2 szot osszetesz, tobbet mond mint mas 300 oldallal
felelmetes
biztos tiltakozna ha olvasna, de a szazadveg, szazadfordulo legnagyobb iroja lesz majd 100 ev mulva, bar most sem kicsi
ez tuti
ps.egy kislany megserult es nagyon sir mert kimarad a csapatbol
csakhogy megmaradjunk a realitasok talajan -
Cicero
őstag
válasz
Racecam #1320 üzenetére
Nem, csak szeretem hallani az idősebbek (bocsi
) véleményét az én látásomról, így tudom, hogy mit gondolok hülyén vagy miben van igazam/értek egyet egy nállam idősebbel is
Persze elvárom, hogy kulturáltan fogalmazza meg, és ne kezeljen le, de a Te hsz-edben semmi ilyet nem éreztem ^^
-
Cicero
őstag
-
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam #1057 üzenetére
A tajekoztatas valoban nulla volt, foleg mert az oroszok tiikoltak,
Eloszor ha jol emlekszem a svedek fedeztek fel. hogy ''kicsit'' megnott a sugarzas a kornyeken
A salata nem esett ossze a sugarzaastol, szep nagy fejek voltak, csak mar akkor a kutya nem merte venni, igy van ahogy mondod
Kurva nagy mazlink volt hogy skandiavia fele ment a balhe, ezt allitom, csak a szeljarason mult
na mentem alszani, kibaszott nagy vihar van itt, de hala Istennek nem nuklearis -
Bubu79
addikt
-
Integra
titán
én biztosra veszem hogy meghalt ott mindenki aki a tényleges munkában részt vett.
de a természet erejét nem lehet kizárni és lehet hogy van egy-két ember aki valamilyen okból kifolyólag tovább élt, él. de hogy a lapátolós brigádból meghalt mindenki azt én elég biztosra veszem. nem véletlen nem tudunk konkrét számokat
talán ők sem tudták soha hány embert vittek oda, csak vitték és vitték
[Szerkesztve] -
-
Vangelis
félisten
Először 4 db duron.... egyik ment két napig egy mercury lapban....km400
de véltelenül 100as fsb -n hajtottam, mondom fene miat nem megy 133on
kivettem, betettem egy másikat(amit nyugodt hangultaomban szépen lesarkaztam egy kicsit
), de nem vészesen.... bekapcs és el sem indul a cucc
érdekes
utánna végigpróbáltam a többit is... és egyik sem ment, vissza az ami ment az csippant.. ok megy.. utánna vissza másik.. megint végéigpróbál.... egyik sem... GÁZ
vissza a legelső... és már az sem megy... mondom ez tuti lap lesz... leveszek polcról egy másikat , akkor bonottam ki zsir uj lap. abban sem emgy egyik sem... xereztem egy használt epoxot.. abban sem_
, ma jött megint egy uj duron , belepróbál egyik mercury lapba... nem megy
kibont ma jött uj lapot, abban sem megy egyik sem
.....
Aztakutya!!!!
az a gond, hogy egy nyanvadt procit nem tudok előkeríteni, itt helyben , hogy legalább a lapokat ki tudjam próbálni
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
jol van , nem kell azert martirt csinalni belolem, mer ez mar este volt eg Mobil koncerten kezdtek ela zsaruk haverunkat modszeresen lefujni, mi meg kozbeleptunk, mert mar ''erosek '' voltunk
de a fiatalabbak kedveert hozzateszem, marcius 15 meg oktober 23 az kiemelt nap volt, foleg bizonyos helyeken, es akkor konnyen radhuztak a politikai okokat is
reg volt, talan igaz se volt....
mar nem a rendorsegi fogda, mert az igaz volt vazze -
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elromlott. Hogyan tovább? Második rész.
- Óvodások homokozója
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest