Hirdetés
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
válasz Racecam #3074 üzenetére
Nem azért feküdtem le mert fájt a fejem, hanem azért mert a lábam alig bírtam emeleni a kimerültségtől... A fejfájás csak nagyon enyhe volt és úgy jött... Aztán kifogásnak mondhatom azt, hogy naon fáj, így legalább békénhagy. Amúgy várok még egy kicsit és ha nem változik semmi, akkor tényleg orvos bármennyire is utálom őket.
MOD: 2 hete még én is azt mondtam hogy úgyis csak tavaszi fáradtság.https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
ladybug
őstag
válasz Racecam #3045 üzenetére
A lányok nevében köszönöm a bókokat.
Tudsz másképp is vazze. Na, vedd elő az ostorod, és a bőrrucid.
Egyébként micsoda érdekességet találtam:[link].
Márk: Semmiképpen ne aludj ennyit. Mint ahogy előttem mondták, este időben lefekvés. Ami még fontos, hogy mozogj. Ne csak gyúrj, hanem sétálj vagy biciklizz. És nem fontosak a pirulák. Azokat feljetsd el.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
-
tildy
nagyúr
válasz Racecam #3160 üzenetére
Olyat még nem ettem, viszont norvégban heti kétszer volt garnéla gombás szószban
Hiába no, ott csak 600 Ft volt egy kiló
tiv61: shrimp az amit én annyira szeretek
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
MODERÁTOR
-
ladybug
őstag
-
tiv61us
őstag
válasz Racecam #3313 üzenetére
nem sokat tevdtel, arra ebredtem, hogy ehes vagyok
bekapcsolom a tv-t, megint a postman megy, most mar azert valtottam csatornat
ha valaki latja a gyerekemet akkor szoljon neki, hogy rendeljen nekem csirkeszarnyat, mert elflejtettem honnan szoktunk
ne csigazzatok"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
parandroid
félisten
válasz Racecam #3397 üzenetére
Réka köszöni jól alszik egyedül a nagy ágyon, amiből a nővére előzékenyen kirugdosott minket...
Neked egyébként nincs életed, hogy ennyit unatkozol? Csak a Ph! létezik?
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
-
tiv61us
őstag
válasz Racecam #3431 üzenetére
bea jol van
a hutom eldugott sarkaban talaltam meg egy sort, aztan fajo bucsut veszek a topictol
Eddie Murphy gyozott
ja, amugy Emerald vegetarianus, nem olyan vadul de megis
Most meg egy Richard Gere film kezdodott
hog keverhettem ossze az 56-ost a 67-essel"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
-
addikt
válasz Racecam #3437 üzenetére
Ha meg még egy katétert is betesz magának, akkor meg nyugodtan ülhet néhány napot is, anélkül, hogy fel kelljen kelnie.
De nem csak Grafi (Nolf, Whaskes is kipróbálta), volt már linkelve videó ide is, mindjárt megkeresem, ha gondolod.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
föccer
nagyúr
válasz Racecam #3441 üzenetére
Én 1 mbyte/ sec-el már le is húztam
Rajtam most nem fogtak ki
Miféle formátum a 3gp? :f
[Szerkesztve]Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
parandroid
félisten
válasz Racecam #3446 üzenetére
Szabad fordításban valami ilyesmi: Azt hiszed, hogy problémáid vannak? Mit tennél, ha egy mániákus depressziós robot lennél? Ne, meg se próbálj válaszolni, ötvenezerszer intelligensebb vagyok nálad, és még én sem tudom a választ.
Vlad, ez nagyon súlyos. Főleg, hogy most megint magyarázhatunk a link eltávolítását követelő akkut ip-titkosítási paranoiában szenvedő tömegeknek.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
ladybug
őstag
válasz Racecam #3494 üzenetére
De édes vagy...
Láttad a képet Borkáról? Megy a biciklizés. És nagyon büszke vagyok rá. (Most majd a szomszéd kislányt tanítjuk meg.) A megállást és kanyarodást gyakorolnunk kell még ugyan, de esés nem is volt eddig. Iletve 1 db minimális.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.