Hirdetés
Aktív témák
-
addikt
válasz Racecam #2848 üzenetére
Nem, hanem a kivőlről jövő fájdalom, általában nagyobb területet fed le, ráadásul a bőrben elszórtan helyezkednek el az idegek, így legtöbbször nem közvetlenül az ideget éri a hatás.
Amúgy meg lehet benne valami, nézd meg mekkora a kettő között a távolság. Mármint a nem a te fejed és a hölgy örömforrása között, mert ott semmi ilyen jellegű kapcsolat nincs.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Integra
titán
válasz tiv61us #2824 üzenetére
egyetértek
jobb a burger, ráadásul, azt nem bögögöd 3 óra múlva újra fel...
mondjuk nekem a wendy's volt a kedvencem, de sajnos kivonultak, mikor az amcsi srác itt akié volt, rászokott a hernyóra és a szülei hazavitték, akkor bezért az egész bazár..
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ngabor2
nagyúr
válasz ladybug #2845 üzenetére
én is ''muszájból'' mentem először ahoz a fogdokihoz. előtte egy évvel egy másik beépített egy on-lay pótlást, ami letört. ez a doki épp szabadságon volt, de nekem kellett egy fogorvos, hogy ne vágja szét az ínyemet meg a nyelvemet a fogam. ezt ajánlották, nem bántam meg. igaz, a fizetésem jelentős rsztét nála hagytam egy hónapig, de rendbe lett téve az összes fogam. 2 komolyabb dolog volt, 1 amalgámhoz inkább nem nyúlt. volt 2 ''sorozattömés'' is, de ez inkább megelőző jelleggel.
-
addikt
Viszont ez furcsa számomra, hogy ez a ékezetes téma mennyire visszatérő dolog. És nem értem, mikor manapság előszeretettel röviditenek/rövidítünk sokmindent miért pont az ékezettel van gond. Anélkül is meg lehet érteni azt amit írunk/írnak.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
addikt
válasz Integra #2858 üzenetére
''nem tudtam aláírni a nevemet, annyira elszoktam a tolltól.''
De legalább a fényképet maximálisan kihasználtad, ekkora kockát könnyű fényképezni.
tildy #2857: akkor sem tesz jót a fogaknak.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Silencer83
addikt
Szasztok Kedves Kollegak
Integra: grat a taphoz, masik nagy kedvencem, jo valasztas -
tildy
nagyúr
Nem is ír ide a párom.. Innentől kezdve a kérdésem: közöd?
ÓÓó, bocsi...
(Egyébként meg a főnököm jutott eszembe, akinek épp mondtam, hogy elnézését kérem, a nem túl jó angolom miatt, mire ő.. nem történt semmi, érti mit akarok mondani.)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Integra
titán
válasz Silencer83 #2861 üzenetére
eddig jól muzsikál, nem hallani
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Silencer83
addikt
válasz Integra #2863 üzenetére
akartam is mondani, ha FSP akkor nehogy Greenpower, alap a BlueStorm
meg johogy nem hallod vazze, ez nem vargane fele kodegany
mod: nem neked szol Integra
Tok felesleges ide bekoszonni mar rajottem, a kutya nem vakkant vissza, mind1 lehet nekem vannak efele furcsa igenyeim
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz Silencer83 #2865 üzenetére
Ne vedd a szívedre, én bólintottam!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Drizzt
nagyúr
MTV-n top ten at tenben Massive Attack van, azt nézem, most leltem rá.
I am having fun staying poor.
-
Integra
titán
ne szívd mellre, akkor a köszöngetésekkel lenne tele a topic, nincsen itt semmi gond szvsz
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tildy
nagyúr
Na ezt én ma kaptam meg. (kcisit más értelemben, és más formában...)
De hogy ne sértődj meg, mondj olyan témát amiről szívesen beszélnél
(vagy csak egy kis törődésre vágytál? )"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
addikt
Nem köszöngetünk mert volt egy időben ilyen, de mivel egymás után kb 20 hsz-en keresztül csak köszöngetéseket voltak, így a modik szóltak, hogy ezt nem kellene.
Szégyen nem szégyen, mostmár beírom ide is, mert már az X-dik embertől kérdezem, kevés sikerrel. Mi ez a PH!csati és mi ez a bash.hu?
Ezt ''ph!csati'-t' én először hülyeségnek (Prohardver csatlakozónak ) gondoltam, amit valaki kicsit fárad és/ vagy illuminált állapotában kitalált.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
MarKoo
addikt
válasz ngabor2 #2844 üzenetére
Én csak azért ''szeretek'' menni, mert olyankor nincs suli. Bár most becumtam, mert legutóbb szerdán reggel voltam - nem értem vissza egy biosz dogára és a tanár aztmondta, hogy túl sokat hiányzok mindig pont dolgozatírás közben, 1 napokat, erre mondtam hogy de tanárnő egy hülyeség, szal a lényeg hogy jövőhéten osztálykiránduláson felelek mindenből amit eddig az emberről tanultunk. Szerintem lelököm majd valamelyik hegyről, vagy a pacemakeréhez rakunk pár darab telefont.
Amúgy eskü nem szoktam 1 napot hiányozni, de ha a doki csak 14:00-ig rendel és nem tudok délután menni, akkor muszáj suliidőben.https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
Silencer83
addikt
koszonom a felvilagositast, most mar ezt is tudom
egyebkent direkt ugy koszontem, h nem kulon postban...
tildy: hmm torodes , szerencsere sok jo ember all mellettem / mogottem , eteren nincs hiany, 4 eve van Parom akit szeretek es ugy erzem megkapom Tole a torodest amire vagyom, remelem vhogy O is igy latja
[Szerkesztve] -
addikt
Mi ezt másképp oldottuk meg annó és lógásnak hívtuk. Dolog ott bukott el, mikor a tanár észrevette, hogy azoknak is ugyanattól a dokitól van igazolásuk, akik nem is abban a városban laknak. Ekkor felhívta a dokit, akiről kiderült, hogy kórboncnok.
-
joey7
őstag
go to the cinema ! to waching : M:I : III !
-
tildy
nagyúr
válasz Silencer83 #2872 üzenetére
Bocs, csak kicsit az tűnt ki a szavaidból, hogy ... Jó lenne , ha foglalkoznánk veled Ha félreértettem valamit , akkor ne haragudj...
--------------------------------------------------------------------------------------
Múlt hét pénteken frankón benn hagytam az elektró laborban a füzetem. Kedden voltam benn, de nem volt a teremben benn senki, és ugye zárva volt a terem... Ma megint beestem ,de csak pár papíromat találtam meg.. A gond az az , hogy a félév összes dolga (így a házijaim is két tárgyból) benne voltak
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
joey7
őstag
nézte vki a mai esti fábrisót? hogy hívták a csajszit a végén aki énekelt,tudja vki?
-
MarKoo
addikt
Az a vicc, hogy én is így jártam. Volt 2 orvostól lepecsételt, kitöltetlen igazolásom. Nem 1, nem 2 darab, de hát nem volt elég, elkezdtük fénymásolni. Amíg nem voltam ott, az idióták szinte majdnem egyszerre vittek be 3 igazolást ugyanattól az orvostól. Szerencsére sikerült elsimítani az ügyet, a tanár elbambult (nem esett le neki), az igazolások pedig már nincsenek ott ahova rakta. Konklúzió: csak magamnak van igazolás, max. még 2 embernek.
ps: a mi esetünkben se egyeztek a városokhttps://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
Racecam
nagyúr
válasz Silencer83 #2879 üzenetére
Ez a beszéd látod! Csak beszólsz valakinek, és már tudjuk is, hogy itt vagy!!
u.i.: Csak vicc volt!!!
MárK : Buta maradsz fiam!! (Vagy nem kocsma ez, hogy mindig be kell járni? )
[Szerkesztve]Com'è diverso il mondo visto da qui
-
addikt
Namost az előbb még azt írtad, nem szoktál lógni, akkor melyik az igaz?
Racecam #2882 ''Ez a beszéd látod! Csak beszólsz valakinek, és már tudjuk is, hogy itt vagy!!'' feltéva ha még itt van.
Lehet megkeresem majd, de van még 1-2 paksi illetve dunaújvárosi dokitól igazolásom hátha jó lesz még valamire. Nem a pathológus-tól van egyik sem.
-
addikt
válasz Silencer83 #2884 üzenetére
Rendben, de akkor beszéljük meg előre, ki nyitja majd az OT31-et és 32-őt.
-
Racecam
nagyúr
Grafi, merre vagy?
Az asszony azt mondta kerékpárt kell vennünk, biciklizni fogunk a gyerekekkel!
Mondtam, hogy én több mint 10 éve rendszeresen nézem a Tour De France-ot legyen elég ennyi. Nem hatotta meg.
Milyen bringát vegyek?
Integra: Így is lehet mondani, de szebb ha úgy fogalmazunk, hogy a kisebb ellenállás irányában indultam el.
[Szerkesztve]Com'è diverso il mondo visto da qui
-
addikt
válasz Racecam #2888 üzenetére
Szerintem tandemet, az asszonyt előre ülteted, te meg elsörözgetsz hátul. A gyerekek meg majd úgy is mennek minden irányba, mint a mérgezett egér.
TheSilencer: én nem is erre gondoltam.
Senki nem tudja mi az a PH!csati?
-
tildy
nagyúr
Bahh gyerekek vége a jó világnak! Két hét és nem megy többet párom németbe... most nem tudom sírjak vagy nevessek?
Mindig ez van, megszokom az egyiket, akkor jön a másik...
Pedig már olyan hawaii volt így egyedül, senki nem szólt be, hogy mosogass mán el, meg mikor viszed le a szemetet, meg hasonlók...
Xpod:gondolom IRC
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
neduddki
nagyúr
válasz Racecam #2888 üzenetére
HI!
Haromkereku syobakerekpart:- ))) amin van hejje gy kapaapenek pihenesi celzattal:- )))
udv
neduddki
mod: na l;ato ez masnak is feltunt:- )))
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Racecam
nagyúr
-
tiv61us
őstag
nem, a kisbetu, az lustasag
megsporolok egy csomo leutest
amugy talan tudnek szepen is irni, meg ahhoz ertek a legjobban, ha valamihez
de ez a mufaj a pillanatnak szol, leirsz 2 sort es el is repult
5 perc mulva a multe, a kutyat nem erdekli, igy nem annyira fontos a forma
az meg hogy magyar forum, na ja, ennek ellenere ekezet nelkul garazdalkodom
ez van"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv61us
őstag
válasz ngabor2 #2899 üzenetére
jajj, nehogy komolyan vedd mar telapot, csak sajnaltatja magat
O ugyanugy tisztaban van vele mint en, ha az ember el akar menni A-bol B-be akkor annak a legegyszerubb modja a gepkocsi hasznalata
most lehet megigerte az asszonynak ezt a bicajozast, de annak oka lehetett"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Monitor hiba topik
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest