Hirdetés
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz Viktor0610 #2350 üzenetére
leadom egy mobilboltban, de az elő és hátlapját vmint akksiját elsózom itt a phn és hozzácsapok egy ezrest és veszek egy másikat bizony.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Grafiqs
őstag
Hogy screamnek mekkora szerencséje van, hogy épp nem voltam gép előtt.
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
tildy
nagyúr
köszi
KAlandor: Nálunk egyébként lehet egy gorenje lesz a befutó [link] 49990ért van a media marktban...
a 180 Kwh éves fogyasztás jónak hangzik, majd kiderül...
De még lehet változik a dolog..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Grafiqs
őstag
Ezt nézzétek meg telnet towel.blinkenlights.nl 23 . Star wars telneten.
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Racecam
nagyúr
Mi ez a csend?
Nem hiszem el, hogy nincs itt senki!
Csak ketten vagyunk Integra-val?
[Szerkesztve]Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
válasz Integra #2368 üzenetére
Legalább is, reméljük!
Mondjuk az én 10 éves lányom csont nélkül megtalálja Irakot, New Orleans-t, és Szolnokot is, általában azokat a helyeket, amik a hírekben szerepelnek. Érdekli, mesélnem kell róla a híreket kiegészítendő, és megmagyarázandó. És mindig meg is keresi a földgömbjén, vagy ha nem találja akkor az atlaszban.
-
Integra
titán
válasz Racecam #2373 üzenetére
nekem nincsen, csak usa-ban (washington d.c.) vannak családi hozzátartozóim.
de ez nem jelent gondot, valamelyikőnknek csak akad valahonnan valami ismerőse, 12 év bulizás nem múlik el nyom nélkül
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tiv61us
őstag
Jajj Race azt elfelejtettem mondani, csak hogy usson meg a guta, tegnap a penztaros az Ingelsben elkerte a driver licensemet mikor sort vettem
eloszor azt hittem viccel, de nem eleg hogy megmutattam neki, meg ki is vette a brifkobol es megnezte, aztan ramnezett ledobbenve kerdezte 61?
szoval szep az elet
meg is kertem a kezet izibe, de azt mondta van neki husbandja
pedig igen csinos 30-as afroamerikai holgy volt
hat igy jartam"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Silencer83
addikt
Szep joreggelt!
neki kell esnem a szigorlati anyagnak + meg itt van egy rahedli beadando hazidoga
ejj vazze de szeretem en a viszgaidoszakot
bar ha minden jol megy, utoljara elvezem, de ennek minden percet... -
addikt
válasz Racecam #2333 üzenetére
Mivel lekékfejűztél, ezért én idéztem Matiz nagypapát. Mivel valószínűleg eddig soha nem találkoztunk személyesen így testi adottságaidról fogalmam sincs.
TheSilencer #2332: még hogy nem vagy elkesz. Mellesleg akkor ebben hasonlítunk, én is csak ritkán iszok alkoholt és akkor sem túl sokat.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Loretto
veterán
válasz Silencer83 #2380 üzenetére
Nekem szakdoga és a a két OKJ felsőfokú vizsga (három írásbeli, két szóbeli), és 23000 forint. Ráadásul az egyiket meg kell csinálni, mert akkor elvész a 2 éves képzés. Nem nagyon mentem be vizsgázni amikor lehetett az elmúlt két évben, és ''elévül'' sajna a képzés
Soirée...
-
barnam_
nagyúr
Na jó ködös hideg jó reggelt!
ngabor2: Lehet.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz ngabor2 #2383 üzenetére
Na ja. Jó móka ez a kreditrendszer, csak sokba kerül, és sokáig tart. Sok hátránya volt az előző fix rendszernek, de hogy ösztönzőbb volt, és mindenki komolyabban vette a tanulást, az biztos.
Ennek most van egy olyan feelingje, hogy nem baj, ha tovább tart, addig is bulizunk, legfeljebb többe kerül. A GDP-t meg ki termeli addig, vazze? *
Á, tudom, vén fasz vagyok, fogjam be, minek papolok itt a fiataloknak...
* Ps: munka mellett levelezőt végzőkre természetesen nem vonatkozik, ez az első diplomás nappali tagozatos képzés kritikája.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
barnam_
nagyúr
válasz parandroid #2385 üzenetére
Én az előző fix rendszert nem ismerem, de abban tuti igazad van, hogy az ösztönzőbb volt, és mindenki komolyan vette!
Mert most meg a kreditrendszerben senki nem veszi olyan komolyan, mert ha nem sikerül egy tárgy, legfeljebb felveszi újra, nem kell az egész évet újrkezdenie. -
NoLF
veterán
jó reggelt!
Kenny még mindig életbenThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
parandroid
félisten
válasz barnam_ #2387 üzenetére
Egyszerű volt, mint a bot: félév elején megkaptad az órarendet, minden tantárgynak megvolt a maga követelménye (aláírás only, gyakjegy, vagy vizsga), azt kellett teljesíteni. Ha hiányzott félév végére, akkor bukta, és kezdhetted elölről az egészet. Kemény dolog volt, de éppen ezért nemigen engedte meg magának senki a bukást - amitől mondjuk a stressz is több volt. Ráadásul maximalizálva volt a félévismétlések száma is. Asszem max 3-at lehetett, utána repült a delikvens. Kész horror a mai viszonyokhoz képest, nem? Viszont végeztem is 4 év alatt a 4 évnyi anyaggal, pedig én is csak annyit tanultam, amennyit muszáj volt.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nyávogi
tag
válasz parandroid #2390 üzenetére
nálunk az UV-k is maximalizálva voltak.3 félév alatt max.5 lehetett, utána nullázódott. De ha bebuktad is a félévet, a közepesnél jobb eredményt elért tantárgyaidból kérhettél felmentést.
[Szerkesztve]az alkohol nem adja meg a választ, de legalább elfelejted a kérdést...
-
barnam_
nagyúr
válasz parandroid #2390 üzenetére
Nem hiszem hogy kész horror lenne.
Viszont aki elszánt volt, az tuti megcsinálta az egyetemet/főiskolát, mert nem igazán tehetett mást
Én meg már az 1. félév végén tudtam, hogy 1 évet csúszok. Milyen jó a kreditrendszer nem? Ha nem lenne, akkor most évet kellett volna ismételnem -
parandroid
félisten
válasz nyávogi #2391 üzenetére
Igen, mindez stimmel, csak nem akartam nagyon belebonyolódni. Régi szép idők...
Aggregátor: különösebben elszántnak sem kellett lenni, akkoriban ez egészen természetes volt. Inkább azért nem akartam bukni, mert úgy döntöttem, hogy elég nekem az a 4 év is, mennék inkább haza az asszonyhoz.
-
tildy
nagyúr
Na a mézesmackók is csak olyan helyen tudnak leledzeni, amely amúgyis ismert nagy forgalmáról
Vajon érvényes kistiv driving license ide?
Aggreagátor: naés az miért baj? Én ismételtem a régi rendszerben évet, először szidtam a tanárom rendesen, de szerencsére tudtam addig dolgozni, ami viszont később sokat segített egy másik állásnál.. Nem katasztrófa ám az!
Egyébkénnt meg tökre utáloma kreditrendszert.. Nem tudom átlátni
Akkor iban tényleg ösztönző erő volt, hogy ne bukj meg, + akik megbuktak jobban elgondolkodtak, hogy tényleg abba az iskolába valók-e...
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Loretto
veterán
Érdekes mondat volt a rádióban, téma: szerelem első látásra.
SMS: igen van, már 10 éve vagyunk házasok...
MŰSORVEZETŐ: Ááácsi. Házasággal bizonyítjuk a szerelmet?Soirée...
-
Racecam
nagyúr
válasz tiv61us #2379 üzenetére
Elkerültük egymást, és megütött a guta!
Egyébként nem azt nézte, hogy elmúltál-e 21 éves, hanem azt, hogy nem fog-e ez Neked megártani. Nehogy összessél ott neki!
Remélem, mondtad neki, hogy Neked is van valamid, amit ha megmutatsz, a husbandja mehet a levesbe!
Más: Tegnap 938 második sort vetettem el, úgyhogy haladunk a megoldás felé!
-
Racecam
nagyúr
Nem volt ezzel semmi gond.
És ha találkoztunk, csak Te nem tudsz róla? Esetleg a rémálmaidban?
peterkeT: ''Á, tudom, vén fasz vagyok, fogjam be, minek papolok itt a fiataloknak... ''
Ezzel, nem tudok vitába szállni.
Ne is papolj nekünk!
u.i.:Com'è diverso il mondo visto da qui
-
tildy
nagyúr
válasz Loretto #2396 üzenetére
Igaza van a műsorvezetőnek , az , hogy 10 éve házasok , még ''semmit'' nem jelent... (Max azt, hogy egyszer valamikor szerelmesek voltak, és úgy gondolták ezt megpecsételik házassággal is... )
Sok ilyen házasságot láttam már, ami csak gazdasági dolgok + a gyerekek miatt nem ment szét (egyébként emg tök sokszor megy a marakodás).
Szóval ha a pár mindkét tagja betelefonált volna, akkro nem állná meg a heyét a műsorvezető állítása...
De egyébként ennek a betelefonálásnak miköze a szerelem első látásrához?
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest