Hirdetés
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz Kalandor #3545 üzenetére
Na most mar tenyleg megkerdezem, mert egyikunk sem erti
Mi azt vontuk le a receptes postbol, hogy fogod a sorosuveget, feldugod az alanynak, majd a sorosuvegre allitva ( fuggolegesen ) bedugod a sutobe ( mar itt elakadtunk, szerintem a mienkbe egy nagyobb pipi be se fer igy, meg erdekesen is hangzik, a sor meg a dobozban marad vegig, max felfele parolog ). Aztan meg ki kell huzogatni, es neha ralocsolni belole, ami bajos muvelet lenne, mint kiderult, nem is igy kell. De akkor hogy is van ez?Assuming Control
-
addikt
Ha figyelmesen elolvasod, akkor kiderül, hogy nem üveges sörrel, hanem dobozossal kell a csirkét megtömni, amiből ugye létezik 3 decis is.
Tiv nem folyik vissza az összes, mert ugye párolog, és a husi a pára jó részét felveszi, azon kívül a csirkét nem tudod légmentesen ráhúzni a a dobozra, így valahol az ki fogja ereszteni a stílusosan fáradt gőzt.
tildy #3556: legalább nem kell sminkelni belülről a pipit. Amúgy nem oylan könnyen jön le az a festék.
Kidus: a sütőben található rácsot ha lentebb teszed, be fér oda nagyobb pipi is. Mellesleg ámerikába ez már nem lesz baj, viszel magyar csirkét, beteszed a sütőbe, utánna meg kereheted, mint Sr Tiv a sört a hűtőben.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
tildy
nagyúr
válasz tiv83us #3552 üzenetére
Meg dobozos sör, vagy üveges sör? Egy pipivel egyébként is igen borulékony mindkettő, ráadásul kicsi a lyuk ahol gőzölögni tud kifelé a söröcske... Emellett nem is épp egészséges (márha sörösdobozról van szó) , ha hozzáéra pipi a doboz oldalához (festék..., hő hatására a festék, hááááát, izé)
Na jó ez már csak kekeckedés..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
parandroid
félisten
válasz Kalandor #3545 üzenetére
Csirkesütési user guide kockáknak:
1. lépés: tölts le egy csirkét...
Azért a legdurvább rész mégis Xpod postja:
''a husi a pára jó részét felveszi, azon kívül a csirkét nem tudod légmentesen ráhúzni a a dobozra, így valahol az ki fogja ereszteni a stílusosan a fáradt gőzt.''
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
válasz parandroid #3557 üzenetére
2. Patcheld meg sörrel.
3. Adj neki fokhagymás skin-t.
4. Benchmark-old a sütőt és moddold bele a csirkét.
tildy #3560: ez igaz, de szerintem kb 200°C kevés még ahhoz.
PeterkeT: az általad felfedezett hibát légyszíves javítsd ki az előző postomban.
Túl kevés a mod ideje, nem tudom végigolvasni mit írtam, mert félek kifutok az időből.
[Szerkesztve]
[Javítva. - peterkeT]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
ladybug
őstag
válasz parandroid #3557 üzenetére
2. lépés: telepítsd a meghajtóprogramot is hozzá
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
tildy
nagyúr
A festékek tudnak ám gőzölögni is, hő hatására.... Pont bele a csirkébe... A sörrel együtt
Na jó azt hiszem megyek haza melóból inkább.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
addikt
válasz parandroid #3562 üzenetére
Ebben van valami, mert elvégre a szakács a konyhai moderátor.
Köszi a javítást.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Bubu79
addikt
válasz Kalandor #3565 üzenetére
Azért én a helyedben csak felraknám az oldalamra, külön receptként [link]
Percek óta itt fetrengek a padlón - köszi mindenkinek"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
NoLF
veterán
hogy ti mikre nem vagytok képesek felhasználni a szent sört...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
válasz Kalandor #3571 üzenetére
''a sör teszi porhanyóssá a húst'' Meg persze kellő mennyiségben az elmét is
Egyébként grat a művedhez, guszta nagyon
NoLF #3575:
[Szerkesztve]"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
föccer
nagyúr
puszuljun ki az összes szúnyog.
Megy!
És mi volt a hiba? Na mi?
Az alapértelmezett átjáró címébe nem .020. írtam, hanem .200. -t
Fúj de mocskos módon felhóztam magam a saját hülyeségemen.
Egész délután ezzel szívtam... ááááááááááááááááááááááááááááááÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
alitak
senior tag
Tegnap moderátor lettem egyik helyi weboldal fórumán. Mostmár ott is elterjed majd a fejetlenség
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
NoLF
veterán
-
-
Kidus
őstag
válasz parandroid #3582 üzenetére
A mazsola nagyon finom, de csakis nyersen, magaban. Sutikben tenyleg kifejezetten gusztustalan, en is utalom. Ezer nem veszek turos taskat se. Hulye pekek, meg cukraszok
Assuming Control
-
Rez_Grof
őstag
What kind of ''Vad szex'' is in here, I didn't find anything interesting like:
BDSM, bondage, latex/lakk fetish, gangbang, bukkake????
Not Safe to search for these words in google or yahoo!
I don't take any responsibility for further mental disorders.
[Szerkesztve]A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
ladybug
őstag
válasz parandroid #3582 üzenetére
Sőt, alattomosan megbúvó ocsmányság.
Bash: Oks. Reméljük nálunk is hamarosan olyan idő lesz, mint ott.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
parandroid
félisten
válasz Rez_Grof #3584 üzenetére
What about this chicken f*cked with a can of beer?
Anyway now we know Racecam's attraction to Indian horses and if you read back you can find some extreme animal sex photoes with snails.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
ladybug
őstag
válasz parandroid #3586 üzenetére
Khm, khm. A fórum nyelve magyar.
Tiv: Bocs, javítva.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
föccer
nagyúr
válasz ladybug #3588 üzenetére
A csigával lehet tenni egy kis kivételt....
Nah. Időközben sikerült megoperálnom a gépet. Ippeg már csak az applicationok hiányoznak róla. Atokat még szedem az egyetemi campusz-ftp-ről.
Leget gratulálni nekem a hülyeségemhez. vagy 3 órát szívattam magam egy rosszul megadott IP miattÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
ladybug
őstag
''Hol jártál báránykám?
...................
Mi ettél báránykám?
...................
Mit ittál báránykám?
..................
Hogy sírtál báránykám?
.................''
Tudtam, hogy ez lesz. Már bánom is. [link]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Bash
addikt
válasz parandroid #3595 üzenetére
Már késő. Amint látod tudom hogy kell elcsavarni az asszony fejét.
http://bashtravel.com/
-
Racecam
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
a tegnapi után ma mentem volna a pajtásomhoz, aki 3km-re lakik a városban, kifordulok az útra, iszonyatosan ráz az autó, meg elforog a kerék.
kész, para, féltengely-difi bármi, mer hátul zúg.
gurultam 200 métert, elkezdett slattyogni. kiszállok, körbenézem, jobbhátsó kerék totál leeresztve, felnin gurulok.. pajtás és autószerelő felhív, pajtással a szakadó esőben kerékcsere a kocsmából kölcsönkért emelővel és csőkulccsal, autószerelővel megbeszélés hogy kinyírja a difit ha sokáig ilyen méretű gumival megyek (175/70 helyett 165/80 volt a pótkerék, meg a felni ET-je is más).
ilyen szériát nem baszott még az ég..
létezik, hogy fel lehet még rakni azt a gumit, vagy felejtős?
amikor beálltam a helyemre, akkor még semmit nem lehetett érezni. álló helyében engedett le, vagy akkor fordult le róla, amikor a betonperemeken egyensúlyozva tolattam ki.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- Kerékpársportok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest