Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Damage
senior tag
Mégilyet?! Szegény ASUS-ról így beszélni....
Én kicsit (nagyon) elfogult vagyok. Mindig mindenben ASUS-t veszek, ha tehetem (és ha létezik belőle ASUS gyártmány). Volt már jó pár gépem, jó pár alaplapom. Volt Asus A7N8X deluxe gold, mot Asus A7N8X-E deluxe, és soha nem volt vele gond. Nagyszerűen működik, az Asus GeF 6800-assal együtt, az Asus CD olvasó és ASUS DVD író mellett. 3 év gari, remek support, nagyszerű software körítés, csodás teljesítmény, (szemet gyönyörködtető doboz
), tuningbarát stb. Szerintem a legjobb márka.
User Error?
Szerk: Látom egyre többen panaszkodtok, hogy 333-an megy csak a RAM. Elárulom, hogy mi a probléma. Az nForce2-es alaplapok, azokon belül is a legelső széria általában nagyon-nagyon finnyás a RAM-okra. Új Rev-es Asus lapot kell venni, azok már mennek mindenféle memóriával. Nekem a sima (nem E) deluxe-al volt ilyen esetem. Sokáig, kitartóan keresgéltem/próbálgattam a RAM-okat, míg az egyikkel meg nem moccant 400 felett is. Az új alaplapommal (új Rev-es E deluxe), már nem volt ilyen probléma. Minden RAM-mal megy dual-ban 400-at, vagy jóval felette! Az alaplapok nagy töbsége fel se veszi szolgáltatásban/támogatottságban/teljesítményben az ASUS-szal a versenyt. ASUS rlz
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Na gyarapszik a csapat.
Nekem is Asus a7n8x lapom van nem Deluxe de elég jo.MOndjuk a procibol 200MHZ-t visszakellett vennnem meg a ram se megy 400-on csak 333-on pedig a proci eredetileg 3000+-os a memek meg 400-asok.
Akkor akik elvileg jönnek:Mark Gozso Tildy Mayerlaci

Faster:Na vazz.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fotók, videók mobillal
- Alkoholista nevelde
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), tuningbarát stb. Szerintem a legjobb márka.