Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
geriba
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni a következő ügyben:
Az f12011 játékkal játszva high/ultra beállításokat alkalmazva (3840*1080-as felbontásban) minden alkalommal lefagy a program néhány perc játék után,ezért gyanítom, hogy a tápegységem (Corsair VX 450) nem elég az új videókártyámhoz (konfig: i5 750,Radeon HD 6970,EyeFinity rendszerben használva ).
Lefuttattam néhány tesztet az OCCT-vel, a CPU OCCT fülre kattintva, és észrevettem, hogy a +12V-os ágon mért feszültség nagyon ingadozik:[link]
Lefuttattam a tesztet a POWER SUPPLY fülre kattintva, ott viszont a +12V-os ágon mért feszültség nem esik 12 V alá:[link]
Tudná nekem valaki értelmezni a grafikonon látottakat? Nem igazán tudom, hogy mi a különbség a két lefuttatott teszt között, és így nem tudom eldönteni, hogy baj van-e a tápommal, vagy csak kevés a teljesítménye ehhez a konfighoz, illetve máshol keressem a hiba okát.
Köszönettel: geriba
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest