- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
JackFeryll #14376 üzenetére
Tudom unalmas az én ennyit kitartok, én annyit kitartok kézből, ami időről időre előkerül, de nekem is f/4-es telém van és megtanultam jóval lejjebb menni, mint a reciprok szabály. Természetesen nem rohanás után akciózva gyors témát, de átlag felhasználásra bőven elég. Egyébként meg egy monopod is segíthet. Én ajánlom a 70-200/f4-et.
Zozzer:
A mellékelt ábra szerint nem, különben nem született volna meg a kérdés. Viszont van annyira jó obi, hogy megéri "megtanulni", hozzászokni, hozzáidomulni. Vagy gyűjt még egy százat mellé, aztán jöhetnek a 2,8-as telék.
-
Zozzer888
addikt
válasz
JackFeryll #14376 üzenetére
Nekem 200on F4.5-5 között van a telém, azért együtt lehet ám élni vele. Na meg embertől függ , én 200on 1/200addal is kitartom, de volt hogy mar 1/60addal is sikerült.(de nálam az 1/200 a tuti, azzal még nem volt gondom
)
Amúgy aki 100-at költene obira az csak tudja hogy mire kell neki, mik a szokásai , milyen biztosan fogja a gépet , stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Eladó Canon EOS R10 váz
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged