Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#45599) szasanyi válasza McReay (#45595) üzenetére


szasanyi
félisten

Nyilván nem vettem át, bár azt mondták fizessem ki és a különbözetet visszautálják. Hehe... mondtam nekik, hogy ők talán elfelejtették az előző sz@rságukat de én nem, így ez nem opció és kenjék a hajukra. És nyilván a másik sub kábel is ment vissza (az a szerencse, hogy külön csomagban érkezett).

anonymus89: Nem irigyellek! :( Én szinte ugyanezt csináltam végig kb. 8 mail, 6 telefonhívás ügyfélszolgálatnak, és
3x értékesítési vezetőnek (aki ugyanúgy terelt és hazudozott ami után szintén semmi sem történt). Azt amikor ~40 nap után besokalltam akkor írtam egy feljelentést melyhez csatoltam időpontokat mikor, hol, ki mit ígért valamint csatoltam a kinyomtatott maileket és bevittem a szervhez. Na, az után pár nappal visszautalták ~35k körüli vételárat. Igaz eljárás végül nem indult mert nem lehetett bizonyítani, hogy szándékos volt. :U Hanem mi????
Hozzáteszem: a visszaküldött terméket is letagadták, majd miután én (!) bizonyítottam, hogy ott vki ekkor és ekkor átvette, na azt követő másnap "meglett". Én azután senkinek sem ajánlottam az edigital webshopot és nem is fogom, de én sem rendelek többet az tuti.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.