Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XmoD
senior tag
14"-15" "lapos" monitort vennek. az se erdekel ha foltos, nincs talpa. Csak ne legyen csikos a kepe es 1024*768-at tudjon.
Jelige: olcson
-
konci79
őstag
Üdv!
Hexa 500-as,kb 2 hónapos,időnként kicsit kerreg a ventije,tehát az előbb utóbb csere,de amúgy semmi baja ,eladó.
Garancia értelemszerűen van ,privátban lehet érdeklődni,ott elmondom a részleteket.
Azért adom el,mert már vettem olyan tápot ami ott nem volt kapható.Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
levi1108
aktív tag
Komplett gép érdekelne 20k körül!
Esetleg lenne pár cucc beszámításba, hátha...:
2ghz s478 proci+spire hűtő
768mb ddr1
fx5700le 128mb agp
80gb maxtor ide
samsund dvd író ide
alap házzal -
wwhy
veterán
Eladók az alábbi cuccok, alkuképes árakkal, minél hamarabb szeretném őket pénzzé tenni (ergo vegyetek valamit! )
Eladók:
1. Eladó az alábbi karcmentes, nagyon szép állapotú (ha jól tudom Foxconn) ház+400W-os 12cm ventis Q-Tec táp+ Lite-ON DVD olvasó (lemezek tesztelésére az egyik legjobb)
Adok még eyg MSI G31M3 v2. alaplapot, amiről nem tudom h jó-e vagy sem. A vásárló leteszteli, majd ha jó, becsületesen megmondja és egy becsületes árét meg is tarthatja.2. 1 db Integral Ultima Pro 16GB-os microSD+adapter, class10, bontatlan gyári csomagolás.
3. SanDisk Extreme Pro® SDHC™ UHS-I Memory Card 16GB
Performance/speed: Up to 95MB/s read speed; up to 90MB/s write speedSanDisk Extreme SDHC HD Video class6 (up to 20 MB/s w/r speed) 16 GB
Vadiújak, dobozos kivitel.
4. 1db 8GB-os Transcend microSD+adapter, class4. vadiúj, gyári csomag, .
5. Logitech M515 újszerű (szabadon futó görgő,stb.) 2 hetet használt egér -- 5e (!)
6.
Logitech MX Anywhere bontatlan egér7. Logitech K800 bontatlan, magyar nyelvű világítós bill.
8. Microsoft Sculpt Comfort bontatlan, magyar nyelvű bill.
10. Panasonic ES-LA63 borotva, újszerű, + bontatlan szita+kés csomag (ergo vadiúj borotvád lehet).
11. Panasonic TZ-25-ös fényképezőgép
12. SD, microSD, kártyaolvasók --- 500 Ft/db
13. USB-s hangkártya --- 500 Ft
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
XmoD
senior tag
Elado netezos felkonfig:
Tyan K8SRE alaplap
2db Opteron 280 procival
8gb DDR1 REG ECC memoriaval
2db LC-Power LC-CC-95 hutovel.
Igeny eseten van hozza vga-m es hazam is.
Ar: megegyezes szerint. Csere erdekel ATX meretu 775 alaplapra minimum 4 ram slottal es P43 chipsettel.
-
dfg54
tag
Vihető egy használt de kitűnő állapotban lévő laptoptartós hátizsák. Jópár rekesz, zseb a többi holminak, 2 zipzáros kulacstartó stb... Eredeti Samsonite termék. Csak amiatt adom el mert én 1 számmal kissebbet akarok venni.
Erről van szó csak fekete-kék színben: VigorÉs vihető egy szintén használt de kifogástalan Deuter övtáska. Fekete - szürke színben
Ez lenne az: Deuter Organizer BeltVerbatim DVD-R(25 db/henger) írható dvd lemez vihető!
https://tinyurl.com/y7wm2c9v
-
benend
csendes tag
noti vinyót keresek
-
Traxx
őstag
Braun borotvatisztító spray-t Nyíregyházán lehet valahol kapni? Korzós Expert kilőve, Dózsa György úti bolt nincs, Tesco+Nyír TP-Gar nem veszi fel a telót...
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
RAVEN59
tag
Valakinek 775 proci olcsón,gyorsba???
-
Valakinek van eladó 2GB-os 7870 es VGA-ja eladó??
Vagy valami hasonló tudású?Bolti árnál olcsóbb legyen,és ha lehet bolti garis,és full dobozos!
-
-
válasz kriszpontaz #35471 üzenetére
Ez volt az,de tegnap eladtam.
Sajnálom is nagyon,szuper kis VGA volt! -
válasz kriszpontaz #35473 üzenetére
Esetleg ha a 7950-edet eladod,és nekem is megéri,írj egy privátot.
-
RAVEN59
tag
Hú gyerekek, kaptam ám ajánlatot,de ma már nem ülök autóba,Köszi minden.Tamás9x is adott egy jó ajánlatot ,úgyhogy elhozom az övét mivel ismerem személyesen.Bocsi.
-
Okuyama
tag
Énis videokártyát keresgélek nagy erőkkel .Eddig amit találtam az is Pesten van .....,ha valaki tud a környéken eladót olyan 15 ezer ft környéki összegben írjon egy privátot .Csak DDR5 ös érdekelne
-
válasz kriszpontaz #35476 üzenetére
Nekem a héten lenne aktuális,utána szeretnék leállni a PC fejlesztéssel egy időre!
Ja meg majd 1x8GB memóriát akarok még,de az ráér.Okuyama : Nvidia Geforce 9800GTX nem érdekel esetleg?
Kipróbálható,tesztelhető,csere is érdekel Sata HDD,jobb fajta egér,DDR3 memória........[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz perge666 #35481 üzenetére
...utána szeretnék leállni a PC fejlesztéssel egy időre... - hasonló kijelentést jó párat olvastam már! No, de semmi gond ezzel, mert ez is olyan mint bármely más hobbi - lehet ésszel és ész nélkül is.
Godlike79: jó neked, ha ok kell hozzá! Én azt sem azért cseréltem le, és a jelenlegit (illetve már az is múlt idő) mert oka volt. Egyszerűen szeretek többfélét kipróbálni, ha ez kis költségvetésből megoldható. Ez előtt is szemeztem a GTX770-nel, most is így vagyok... csak kell egy jó kártya jó áron, és ez kettő az amihez idő kell.
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani pár órás üzletet a városban? Olyan kellene ahol viszonylag nagyobb a választék. Amiről tudok az ami a plázába, korzóba, univerzumba van, meg a sétálóba az álmos féle órás üzlet. Ezeken kívül van még olyan amit érdemes felkeresni?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Tothgera30 #35464 üzenetére
Bjutiful!!!!
-
-
Tothgera30
Ármester
-
pigmeus
tag
Nyírbátorba jár át vki napi szinten dolgozni ? Vagy esetleg az Unilevernél vagy az MSKnál dolgozik-e vki?
-
janati
őstag
OKULÁSKÉNT MINDENKINEK:
"Jelentsd a csalókat" topik:
meg az előtte lévő heti, múlt heti bejegyzések....
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
greenface
aktív tag
GTX460 1GB OC kari eladó, 20k.
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
Okuyama
tag
Nem érdekelne valakit egy nagyon szép Magyar Vizsla nőstény kutyus ? Kép [link] Egy jelképes összegért oda adnám olyannak aki tud vele foglalkozni és kertes házban lakik .Bevan oltva és Chipeltetve ! Nagyon okos barátságos ! Házőrzésre is ideális mivel rögtön jelez ha jön valaki . Ha valakit érdekel írjon egy privátot és megbeszéljük a részleteket .Sajnos helyhiány miatt nem tudom megtartani mert idehaza még 2 Vizslám van rajta kívül .
-
janati
őstag
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
aktív tag
C64 tápot kersnék, akinek lenne privátban jelezze.
Előre is köszönöm.
-
Tamás9x
őstag
Egy elég fura kéréssel fordulok hozzátok most. Jó barátomnak tönkre ment a GPS-e sajna javíthatatlan. Pénze nincs szinte újra. Elkezdtünk gyűjtögetni neki most 5000FT-nál tartunk, ha esetleg lenne valakinek egy olcsóbb akár javítható GPS-e akkor ne tartsa magában Ha nem jó az aksija az sem gond, csak tudjak rá tenni 008-as IGO-t 3D csirivili minden nélkül.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@kisstontour
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest