- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
2000-es évektől kezdve, legalábbis amennyire ismertem a környékbeli városokat szinte teljesen leépült a nyilvános és esetenként ingyenes mosdó itt a "zászló zászló szív" hazájában.
Mostanra rájöttek egyes helyen a vezetők hogy érdemes lenne ismét költeni erre mert különben a nagyobb települések egyenes úton haladnak egy nagy közös pöcegödör irányába. (mondjuk azt tudjuk mi lett a középkorban ebből...nem hiányzik a COVID mellé még valami)Úgy amúgy nyugaton se feltétlen jobb a helyzet (az üdítő kivételektől eltekintve).
Róma kb csak a vendéglátóhelyek opciók.
Madrid, hát igen van ilyen szuper kihelyezett csak éppen csövesek laknak benne, a belvárosi részen meg az esetek 90%-ban le volt zárva...
Prága, nem igazán láttam, maradtak a meglátogatott múzeumok és egyéb látványosságok ahol volt, vagy a sörözők
Bécs, nem láttam köztéren csak a vendéglátóhelyeket, a kastélyban volt...meg jó nagy sor is.
Varsó-ból igaz nem láttam nagy részt, de ott sem találkoztam nyilvános WC-vel.Szerintem szomorú hogy egy alapvető szükséglet kielégítésére nem fordítanak hangsúlyt (igaz ez civilizációból fakadó alapvető szükséglet, mert amúgy meg bárhol is el lehet végezni a dolgunk ha kivonjuk a képletből a civilizáltságot).
Egyébként működő opció már bőven van akár a fentebb említett Japán-ból is van jó példa, de szerintem több helyen is megtalálható. A WC-k takarítására is van már automatizált rendszer ami pillanatok alatt takarít és fertőtlenít, de gondolom drága még az üzemeltetése. Na persze mihez képest drága, az 1 hétig úgy hagyott és utána is csak hideg vizes slaggal leveretett mosdókhoz képest drága, a rendes munkaerővel rendszeresen tisztán tartott illemhelységhez képest pedig szerintem megegyező árú ha már többet is kell üzemeltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest