Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Aprósólyom: Magyarország jó irányba fejlődik?! Apró életkép, vitafórum.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Pitbullos
üzenetére
minden tiszteletem a tied azért,amit csinálsz,és remek csapatod van,és nem akartalak megbántani,viszont a help nélkül tényleg nem tudok nekiállni se
tudod,mi lenne jó? a zombi modot keresztezni az extreme-vel,mekkora lenne heliből irtani a zombikat
ja,a honlapvédelem a jobb gombra megy tényleg,de simán lekéri a maxthon a szerkezetet notepadba,onnantól kezdve úgyis mindegy...nomeg a cache-ben ott az egész.szvsz ne fáradj vele,nem tudod megoldani,hogy aki akar,ne lopjon...viszont legalább jó tippet adtál,honnan szerezzek én is flash órát,tettem is fel kettőt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Warhammer 40.000
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- További aktív témák...
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo IdeaPad Pro 5 (14") újszerű állapot, garanciás
- ROG Strix G513IH 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
minden tiszteletem a tied azért,amit csinálsz,és remek csapatod van,és nem akartalak megbántani,viszont a help nélkül tényleg nem tudok nekiállni se
tudod,mi lenne jó? a zombi modot keresztezni az extreme-vel,mekkora lenne heliből irtani a zombikat
ja,a honlapvédelem a jobb gombra megy tényleg,de simán lekéri a maxthon a szerkezetet notepadba,onnantól kezdve úgyis mindegy...nomeg a cache-ben ott az egész.szvsz ne fáradj vele,nem tudod megoldani,hogy aki akar,ne lopjon...viszont legalább jó tippet adtál,honnan szerezzek én is flash órát,tettem is fel kettőt