- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
ez talan tudja, nem tudom, vob-okkal tud-e dolgozni. Lehet egyszerubb,ha valami gyors programmal attolod avi-ba es abbol vagod ki virtualdubbal, mert azzal (nameg avi-bol) pofonegyszeru kivagni dolgot. Mpeg2-nel, mivel nincs keyframe (kulcskocka) rohadt nehez dolgozni
-
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5797 üzenetére
hat,csak nem lesz gaz vele.
-
Balinov
titán
Na, fiuk, eldolt.
Nem birtam magammal, bementem a boltba, megnezni, hogy milyuk is van...es megvettem.
Asus HD4870 512MB GDDR5 ez az...brutalul nez ki,qrva hosszu a kartya,jonak nez ki a hutes is, bar ha kapnak jovo hetn, veszek ra egy accelero s1 v2.-t.
Meg egy ilyet, ez is akcios volt. 2*2GB 800-as CL5 1,8V-n. 2V-n CL4. Lattam faszanyos hazakat 30-40korul...lehet azt is ott veszem meg. Igy legalabb ezeknek a futarkoltsegen megjott a 4870eske
-
Balinov
titán
Most irtak az egyik boltbol, hogy valszeg van 260€-ert Asus 4870..
-
Balinov
titán
Most meg a tappal vagyok meglove. Lehetoleg 1 helyrol akarok mindent rendelni, de 1 honapja meg kinalat volt normalis tapokbol, most meg majdnemhogy a Corsair VX450-ese meg az OCZ Stealthpower 500-asa kozul tudok valasztani, mert a kovetkezo lepcso, ami van, az meg mar a duplaja.
Ismereve a vacilalos mindensegemet,mire ebbol gep lesz..
-
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #5778 üzenetére
de ki beszel it GTX260-rol? Eszembe nem jutna.
3dmarkokkal meg max verpistikek jatszanak, felnott uriemberek, mint pl. mi, ugye nem.
most neztem egy aktualis mivankeszleten mennyiert. Sapphire HD4830-as €119, Giga 4870-es €228. Ugyanitt Sapphire 4850 1GB-os €204.
Szerk: van 2x teljesitmenybe a 4870 a 4830hoz? 4850-tol a 70-es meg tenyleg egy XXL Double Bacon menu ara...qrvaeletbe
Az a baj, hogy kurvara nincs valasztek, egymillio kisker,stb. Varni meg annyira nem erek ra, karacsonyra szeretnem osszerakni a gepet.
-
Balinov
titán
Sipi nem mondott eddig sem rosszakat a 4830-rol, azert is van benn meg a kepben ez a tipus.
GTX260-ak elegge dragacskak Tegnap lattam Gigabyte dualslotos hutesu 4870-et 512mb valtozatban 220-230 korul.
-
Balinov
titán
Hat, nvidia nem. Mivel 1650*1080 a celfelbontas, 48x0 vonal mindenfelekeppen. Azon ingadozok, hogy ~200€-ert DVI-s 22"-es ilyen felbontassal vagy 40-50€-vel kevesebbert sima VGA-s, es akkor 4830 helyett belefer egy jo 4850 vagy 4850 helyett egy 4870.
Persze lehetne 38x0 szeria vagy 4670 is, de az az igazsag, most van ra keret, feleseg altal jovahagyva, most kellene beujitani egy olyanba, ami jo fel evig legalabb kiszolgal. Nameg tavasszal kocsit akarunk venni, meg utana elmenni vegre 2 ev utan egy rendes naszutra. Ergo utobbi 2 projekt feltetelezi, hogy gepre nem nagyon fogok kolteni.
Viszont most lattam a Phenom 3x00-as topikban, hogy az uj 3 magost nekiallitottak az E8200-nek es nem is teljesit rosszul...kar volt beleneznem abba a topikba.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5769 üzenetére
van benne racio, elismerem. Csak lenne egy nyugodt feloram, hogy kikukazzam a 2 webshopbol, mi is lenne a jo...
-
Balinov
titán
rohadt tuzroka..
-
Balinov
titán
azt hiszem, fiuk, ma rajottem egy fontos dologra, nem kell nekem DVI-s monitor, VGA kell, ami faint 1650*1080ba...asszem igy megugrik a keret VGA ugyileg..
-
Balinov
titán
hat, elvileg nemet szerokra jobb a pingem, mint a magyarokra. de ez szvsz lehet konfigfuggo is. A notin nem tul jok a pingjeim, de lehet az asztalival nem lesznek gondok. Max beraktok a cfg-be egy olyan sort, hogy ne vagjon ki "This server is for low-ping players only!" uznettel.
-
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #5712 üzenetére
majd alaposan nyaggasd meg az uj konfigot,hogy a 4830 hogy hasit cod4-ben! kulonosen 1680x1050-ben erdekel. Ha nem lesz keret 4870-re, akkor inkabb beruhazok egy e8xxx-be meg egy 4830-ba,es max kesobb veszek bele erosebb vga-t. Milyen 4830-at vettel es mennyiert? Itt lattam asust asszem valami 125€ert
-
Balinov
titán
egy ilyen nem is lenne rossz,csak irto gusztustalan ez az optische tyuning..nameg 3ajtos megegyszer...sose..hogy rakom majd be a gyerekulest
-
Balinov
titán
válasz
Boci_83 #5696 üzenetére
azt a 3.6L/100km-t el se olvastam...Luponal se hittem el a 3L-ert. En szemely szerint 5-5,5L koze saccoltam a fogyasztasat. Max hosszutavon 5L alatt... 205XRD-m 19evesen evett vegyestuzelessel kb 5,5-6L-t...pedig 200k+ KM volt mar benne. A rekordom a kisoroszlannal 5.07 volt szazon, megtett tavolsagban meg 980km egy tankkal...igaz, ezutan majdnem 53littyot tudtam belenyomni a kutnal..
-
Balinov
titán
Gyerekek, nem vagyok kulonoskeppen oda az Opelekert, de ez a Calibra irto faszan meg van csinalva. Mondjuk 4 misit belelapatolni se volt semmi..
-
Balinov
titán
válasz
kavicssli #5643 üzenetére
pedig jo kis stuffok vannak rajta. Hasonlo, mint a regi Stage6, ahol meg fullHD videok is voltak. Van meg egyebkent a divxnek a webplayere,oda csak egy 6os divx kell,meg egy normalis tarhely, es van egy oldal a divx labson, ami legeneralja neket a HTML kodot,na az meg elegansabb. freewebes,atws tarhellyel asszem nem birtam beloni, de az extra.huval mukodott.
-
Balinov
titán
válasz
kavicssli #5637 üzenetére
Kavics,
ha esetleg nem boldogulsz vele, akkor probald ki az ingyenes MediaCodert. Ennel meg egyszerubb beallitani a tobbmenetes kodolast, nem kell filterekkel atmeretezni,stb. Eleg egyszeru kezelni,gyors is,meg azt hiszem tud direkt FLV kimenetet is.
-
Balinov
titán
válasz
kavicssli #5632 üzenetére
megnyitod a forrasfajlt. Video fulnel eloszor kivalasztod a Filter-nel a lanczos resize-t (320x240-re), aztan a kodeknel mondjuk az xvidet vagy divx-et.a kodek beallitasanal beallitod a bitrate-t.Audio fulnel a compression-nal pl. mp3-at kodeknek,meg ugye a 64kbit bitsuruseget. Video fulon a full rocessinget
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5624 üzenetére
en nem a szamokat nem ertem, hanem hogy maga az egyenlet mit akar levezetni..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5620 üzenetére
mindegy, akkor sem ertem. megyek inkabb, reggelizek
-
-
Balinov
titán
TK-ban en meno voltam...
de ugy tunik, lett melto utodom..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5452 üzenetére
ugyamma.mindenki lehet rossz passzban.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5450 üzenetére
nade a kettonek mar volt warn/ban eloelete...
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5447 üzenetére
mint a ge**is bugyi..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5445 üzenetére
marhaa...
egyebkent nem is volt olyan veszes a hetvege a WaW topikban, emlekszem Doom 3 meg a GTA SA megjelenesekor csak ugy ropkodtek a warnok,tempbannok..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5443 üzenetére
miert beszelsz felteteles modban, Sir? Hat nem kaptal tempbant a hetvegen?
-
Balinov
titán
fiuk,most be kell futnom a citybe faternak MU mezt venni,de delutan nincs vkinek egy kis COD2 S&D-hez kedve?
ja,es P2P boltokban ma mar lattam a World at War teljest.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5426 üzenetére
hat, itt nem nagyon volt valasztasom. 3mbit/30giga korlatos ADSL 33€-ert vagy ez a 20mbit korlatlan ingyen wifi routerrel 42€-ert...
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5424 üzenetére
ilyen szempontbol otthon jobb a kinalat es az ar/ertek arany.. otthon 20/1.5-os korlatlan UPC van.
aki hasznal cFost cFosSpeedet az elmondhatna, hogy lehetne-e nyerni par 10ms valaszidot a hasznalataval..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5422 üzenetére
bazzeg, 3ms ping...az komoly...
nekem csak ilyen jut..
raadasul ez a ceges..otthon nem tudok 50 ala menni pingben..lehet cFosni kene a rendszert.. -
Balinov
titán
Három feleség egy, aki nem rég ment férjhez, egy, aki pár éve már házas,
valamint egy, aki már 20 éve házasságban él, elhatározzák, hogy feldobják
valamivel otthon a "sex-life"-ot. Abban egyeztek meg, hogy egy kis
szado-mazo módszert alkalmaznak majd és az élmény után beszámolnak az
eredményről.
Egy hét múlva találkoznak és elmesélik mi történt:A "friss" házasságban élő hölgy azt mondja:
Párom munkahelyén egy földig érő fekete bőrkabátban jelentem meg, becsuktam
az irodája ajtaját, majd amikor ledobtam magamról a szerkót és meglátta,
hogy egy fekete bőr bikini van csak rajtam annyira felizgult, hogy az ostort
már nem is kellett használnom, vad szeretkezésbe kezdtünk az íróasztalán.Aki már pár éve házasságban él a következőt mondta:
Nekem is hasonló élményem volt, a párom miután hazajött munkából, én is
fekete bőrszerkóba várva álltam előtte, kettőt rácsaptam a fenekére a bőr
ostorral, majd olyat szeretkeztünk, hogy egy második nászútra hívott.A harmadik, "rutinos" hölgy, némi tétovázás után őszintén bevallotta:
Rengeteget terveztem. A gyerekeket lepasszoltam a nagyszülőknél. Parfümös,
olaj fürdőt vettem. Én is beöltöztem a bőrszerkóba, még egy fekete maszkot
is fölvettem. Amikor az uram hazajött a munkából lezuttyant a fotelbe,
megragadta a TV távirányítóját, majd amikor rám nézett csak annyit mondott:"Hé Batman, mi van vacsorára?"
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Tudod, drágám, mindig is kíváncsi voltam, hányszor csaltál meg - így a
férj lefekvéskor a bombázó feleségének.
- Hát jó - így a nő -, bevallom. Háromszor.
- Elmesélnéd, édesem?
- Emlékszel, mikor nem kaptunk kölcsönt a házépítéshez? A bankigazgató
felajánlotta, hogy...
- Igen, igen. Megértelek. Azért ez szép gesztus volt tőled, drágám, hogy
megmentetted a családi fészket. És aztán másodszor?
- Emlékszel, amikor beteg voltál, és nem volt elég pénzünk a műtétre?
Nos, akkor a sebész felajánlotta, hogy...
- Ez az áldozat is csodálatos volt a részedről, drágám! És harmadszor?
- Hááát... Emlékszel, amikor polgármester akartál lenni?
- Igen.
- És akkor hiányzott még ezerkétszáz szavazatod... -
Balinov
titán
Huu..micsoda huzos ara van! Igazabol en Xperiara vadaszok majd jovore, de ez sem rossz.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5358 üzenetére
khm..am!
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5356 üzenetére
ki nem szarja le, ha ott a DVD Rebuilder ingyenes valtozata, ami ingyenes, es raadasul faszabban is dolgozik. Nem csipazom az ilyen 2klikkes cuccokat..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5344 üzenetére
a razor mindig pengeeles cuccokat ad ki..
Meg is szoktam oket varni, vagy a deviansokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Update 08.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest