- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
szacsee #9341 üzenetére
Szerintem ez kb. akkor számíthat, ha 20 évig akarod használni a kártyát, de lehet, hogy még akkor se.
Persze tuningban biztos nem fog annyit menni, de túl sok értelme nincs húzni ezeket a kártyákat. Az árkülönbözetből meg vehetsz egy jobb CPU-t.
Én GW-t vettem, igaz GS-t, mert éppen az volt készleten, amúgy a simát vettem volna.
-
Laraxior
titán
válasz
szacsee #9341 üzenetére
Én a legolcsóbb Palitot vettem. 4090 ez is. Vannak amelyek jobban mennek tuningban, de azért a pár %-ért felesleges 4-500EURs különbözetet fizetni. Persze ki lehet fogni az olcsóból is jó tuningpotenciállal rendelkezőt, szóval a Strixnél sem garancia, hogy 3.1GHz-en fog menni a GPU a vram meg 24-en.
-
jeni
félisten
válasz
szacsee #9239 üzenetére
Erre nincs 100% tuti cucc.
Még legjobb is lehet CW-s vagy kattogós, vagy zörögnek a ventijeik.
Elobb lett írva : olyan helyről vedd ahol ha NEM felel meg akkor eltudsz attól állni.
Én az aprón vettem számlásan garanciával és mellékelve volt minden tartozéka, meg a gyári vga tartó is.
MSI Suprim RTX igaz az egy 3070 volt.
Tápegység téren most inkább 91ezer Ft Alza bolt 10 ev garis Asus 1000W ami tudja a 12VPHWR kabel csatlakozást.
Igy a felesleges kábelezést elkerülheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- ZOTAC RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X AMP HOLO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G
- RTX 4070 12GB GDDR6X (GAINWARD GHOST)! RGB-s!!! GAR+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest