- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
Na bent van az EVGA 960-asa.
Összességében elégedett vagyok, minőségi kártya, halk terhelve is és egy 1380/2000-res tuningot plusz fesz. nélkül visz. Érdekes módon kicsit ez is cicereg, mint a STRIX 970 előtte, de nem annyira mint az. Átalakítóval kötöttem rá a tápot (2x6 pin --> 1 8 pin), de lehet nem szereti ezt a 8 pines felállást a tápom mert a 6 pines STRIX 960 nem cicergett, a 970 az nagyon durván, ez meg csak egy picit. Alapvetően csak akkor hallom, ha játék közben lenémítva a játékot közel hajolok a géphez, egyébként játék közben nem lehet kihallani.
A venti játékok alatt 26-33%-ig pörög fel és rendre 71-72 fok a max hőmérséklet, ami grafikus terhelés megszűntét követően egyből 50-re esik vissza. Nem fűt annyira mint a STRIX 970 tette, így a CPU hűtés is halkabb tud lenni, alapvetően minden szempontból elégedett vagyok a kártyával.Regisztráltam a terméket és már meg is vettem hozzá az 5 évre való garibővítést úgyhogy mostantól már csak boldogan kell használnom, amíg valamikor ki nem fogyok a kraftból.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fűnyíró topik
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest