Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz kasa85 #14053 üzenetére
Elnézést, hogy így linkelek, de tábla gépről vagyok.Mi a véleményetek.Alap órajelen be fogja a titánt tesztek szerint.Érdekelne az üzemi hőmérséklete, és memnyit adjak Msi A tuning programban mennyit bír a kártya?Bárki bármit mond Köszönöm
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
beci43
senior tag
válasz kasa85 #14053 üzenetére
Nekem ilyen van,csak Ti-ben.Játékok alatt,terheléstől függően 70-75 fok.Csak extrémebb játékoknál,pl.Metro,BF4,Crysis 3 éri el.Valley alatt még nem ment 78 fok fölé.CM II Nvidia házam van,elöl egy,felül két ventillátorral,a procin CM Seidon vízhűtés van,annak a ventillátora befelé fúj.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve. -
Tirexi
addikt
-
kasa85
őstag
válasz kasa85 #14384 üzenetére
Nekem is segítenétek ?
Ja igen 100MHz GPU emelésre kapok pluszt a felett gyengébben teljesít a kártya pedig a gpu venti vezérléssel 67fok.Emeltem feszt nem segített mi lehet az oka.És amit fentebb írtatok kérem válaszoljatok.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
-
helkis
veterán
válasz kasa85 #14492 üzenetére
szerintem sem szólhat bele a pcie2.0 ebbe a gondba, esetleg az a gond, hogy a ramjaid hibáznak +400-al?
egyáltalán milyen kártya ez? mert a cuccaidnál még egy 760 van fent..
milyen progival teszteled? dobj fel egy 3dmark11-et mondjuk és a nulláról teszteld ki a gépedet újra.. először pl a gpu-t.. majd ha már hibázik akkor visszább véve egy stabil órajelre mehet a ramtuning..
a ventiknek adj 100%-os fordulatot, lehet a VRM melegszik túl?"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
h1mpi
félisten
-
beci43
senior tag
válasz kasa85 #14551 üzenetére
Hát,ha már szétszedted a hűtőt,letörölgeted a memóriákat és megnézed mi van ráírva.Ha jól tudom a legelső szériás Gigák még Samsunggal voltak forgalomban,az újak mind Hynixel jönnek.
De még mindig nem értem,mi bajod a gyári BIOSsal?Ja még valami.A BIOSt csak akkor telepítsd fel,ha a megfelelő memóriákat támogatja,különben anomáliák lesznek.Kifagy,leáll a grafikus vezérlő,stb...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz kasa85 #14575 üzenetére
Az a vicc, hogy Elpida ramod van
(#14578) hpeter10: Lightningnál nem tudom mennyi a hátrány a 1x6 és 1x8 csatlakozó miatt. Eddig itt akinek Lightning volt nem "dobta el" az agyát. Talán egy eredmény volt, ami Classi szintet közelítette. A Classival szerintem jól jársz hosszú távon!
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
HSM
félisten
válasz kasa85 #14585 üzenetére
"A
golyómkivan nem elég megcumiztatez a biosz dolog még a béta iskibaszarintvelem elegem van a falnak megyek "Saját magadat szivattad meg a BIOS-os mókollással. Minek tuningolni, azt sem értem, ha nem bírod idegekkel? Ha gyárilag jó, akkor nem kell ezen rugózni.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz kasa85 #14608 üzenetére
Szerintem semmi rosszat nem írtam. Csak hangot adtam az értetlenségemnek. Persze, ez ezzel jár, ha az ember informatikai cuccokat bütyköl, az sűrűn okoz némi hajtépést, ha meg ezt el akarja kerülni, akkor nem szabad bütyköln, ennyi.
Nem akarok észt osztani, csak nem értettem, ennyi. A kedvedet pedig végképp nem akarom elvenni, csak számíts rá, ezek ezzel járnak. Ahogy a progrmozás is, a legtöbbször.
-
HSM
félisten
válasz kasa85 #14613 üzenetére
Én amúgy nem vagyok a BIOS cserélgetés híve. Általában bejön, de ha nem, az nagy gáz.
Nem véletlen kérnek szériaszámot a gyártók is, mielőtt küldenek frissítést. A tuti az a gyári.
Esetleg az oké, ha a kártya sajátját átírod, de akkor sem árt azért egy jobb HEX-editorral ellenőrizni, mit turkált bele a BIOS-editor.[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
válasz kasa85 #14615 üzenetére
Hozzá fűzüm.Nem beta van fent le futtatok egy teszt progit 900MHz felett marad miután be zártam.Szóval ez a 300MHz es nem jött össze sajnos.
-
kasa85
őstag
-
MrM94
addikt
válasz kasa85 #14707 üzenetére
Hagyd mar a szarba,jo az ugy ahogy van en 1110 en hasznalom.Fesz emeles nelkul 1.16 fesszel.Nincs ertelme minek feszt emeljek rajta.
Biostol nem lesz tuningosabb a kartya...Chip valogatja...[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
HSM
félisten
válasz kasa85 #14707 üzenetére
Egy táblagépről írsz a VGA-d dobozában?
Állati zavaró, hogy 3X annyit írsz, mint a mondanivalód, és hogy nem veszed a fáradtságot elolvasni mégegyszer, és javítani a hibákat.A 10Mhz-et nem csoda, hogy nem viszi, hiszen a feszemelés éppen ellentétesen hat a TDP-kitolással. Sőt, sanszosan jóval többet ront a +63mv, mint amennyit +5% TDP ad.
Szóval itt azért egy kis user error is befigyel. Ami nem lenne baj, ha nem szidnád ennyire a karit, hogy így szégyen, úgy szégyen.
[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
válasz kasa85 #14710 üzenetére
Neki kezdek még egyszer, mert nem értem magam sem amit írtam.Az volt a baj, hogy GTX780TI néztem ezért azt akartam befogni egyébb emelésekkel.Csináltam teszteket 3 oldallal visszább megtalálható.A lényeg akkor ne gariztassam normális az, hogy a kártya kiakad, mert túl sokat adok neki csak a Windows újra indítás segít
Előző generációnál csak vissza vettem a feszt, vagy a MHz et, és nem kellett Windowst újra telepíteni.A következő a MHz beragadás talán az use error majd holnap letesztelem jön az eredeti Windows 8.1 sima x64 verzió.Többen alá támasztjátok a reset dolgot amivel a kártya megjavul alap hejzetben is akkor nem viszem garanciáztatni, és várok Péntekig.Előre is köszönöm a segítségeket.HSM Megvan a gépem egy reptér teli van ventikkel.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz kasa85 #14712 üzenetére
Igen az teljesen normális ha túlhúzod a kártyát akkor low3Dben ragad,és azon csak a win ujrainditása segít,ez mér elég régóta így van.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz kasa85 #14777 üzenetére
Na azzal a szakival többet ne beszélj,mert aki azt mondja hogy egy single rail 64A leadó táp kevés a gépedhez annak nem sok fogalma van az egészről,vagy esetleg valami másban szaki,de ebben nem.Arra a tápra 2darab 780at rárakhatsz a 2500K mellé,nem egyet...Ott neked valami más gond van,ha gondolod ránézhetek teamviewerral hátha látok valamit.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
odorgg
addikt
válasz kasa85 #14777 üzenetére
Már hogy a retekbe ne lenne elég egy kártyához az a táp? Nem tudom ki mondott ekkora hülyeséget Hardverkernél, de gratulálok a hozzá nem értéséhez
350W körül eszik alapon a konfigod, ha léggel tuningolsz, akkor 500W felé az életbe nem fog menni a fogyasztás. Pláne nem ilyen +100-200Mhz-es OC-tol.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest