Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz kasa85 #14777 üzenetére
Már hogy a retekbe ne lenne elég egy kártyához az a táp? Nem tudom ki mondott ekkora hülyeséget Hardverkernél, de gratulálok a hozzá nem értéséhez
350W körül eszik alapon a konfigod, ha léggel tuningolsz, akkor 500W felé az életbe nem fog menni a fogyasztás. Pláne nem ilyen +100-200Mhz-es OC-tol.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
odorgg
addikt
Ugyan az a spórolós hűtés van mint a 290-en, ugyan úgy dísznek van 2 hőcső, nincs memória hűtés...
Inkább valami normálisan megtervezett kártyát vegyél. Szerintem.(#17877) iszilard
Én nem ajánlanám a DCII-őt. A ref legalább normálisan össze van rakva.
-
odorgg
addikt
Igen, a 780 nem melegszik annyira, amíg nem kap némi OC-t.
A nagy elégedettség ellenére mégis hamar eladják általában a 290-eket. Én speciel meg sem venném. Akkor inkább a Giga, mert ott legalább a fejlődés látható, és az áruk sincs annyira elszállva.Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
odorgg
addikt
Ha van tapasztalatod arról, hogy miért, és hol jobb egy 6gb-os 780-as egy 970-nél, akkor aszt oszd meg légyszi velünk is, mert érdekelne
Lehet jobb 1-2 helyen 970-nél, de tesztek alapján ahol egyikkel lehet játszani ott a másikkal is, a Vram kérdés viszont túl van még lihegve, ahol kevés a 3,5Gb ott töbnyire a GPU is az, és a Kepler sem fog megváltást hozni.
Ugyan akkor többet zabál, és a 970-et is az egekbe lehet húzni, no meg 80-90k közt fel lelhető az aprón a 970 is, szóval még olcsóbb is. Jó kártya a 780, de 100k-ért a 970 jobb választás szerintem, pláne hogy olcsóbban is hozzá lehet jutni.
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy egy 1500-ra felpeckelt 970-est, melyik 780-as, és mekkora órajelen érné utol.
Persze aláírom, vannak extrém esetek, SLI, +4k, esetleg több monitoros rendszerek, ahol jobb választás lehet, és kijöhet a + Vram előnye, de ezt sem sok tesztben látom.Az tény, hogy a 970 gyorsabb a 780-nál általában. Ha van 1-2 ellen példa is (biztos akad, most hirtelen nem találtam) attól ez még ezen nem változtat.
Lényeg az, továbbra sem értem, és lehet nem is fogom meg érteni, (mondjuk volna 1-2 tippem, de azt inkább nem írom le) mi indokolja azt, hogy a használt piacon egy "veterán" VGA-ért többet fizessen valaki, mint az újabb, fejlettebb GPU-val szerelt, kevesebbet fogyasztó, halkabban üzemeltethető, hasonló teljesítményű VGA-ért?
Minden annyit ér, amennyit adnak érte, szóval nincs vele bajom hogy ennyiért is elmegy, de rohadtul nem hiszek benne, hogy jobb alternatíva akármelyik 780-as egy 970-nél, ha szigorúan csak a játékokban mért teljesítményt vesszük alapul, akkor sem. Ugyan akkor a jelenlegi tudásom alapján, úgy gondolom, hogy a 6Gb-os 780-ért többet fizetni mint pl egy 970-ért, erősen a hülyeség kategóriába tartozik.
[ Szerkesztve ]
-
odorgg
addikt
Speciel nekem a 45-50 FPS már az elfogyott a GPU kategória, de valaki biztos erre vágyik a 100k-s VGA-val, csak a VRam legyen elég.
Szóval SLI-n kívűl, továbbra sem sok értelme van 6Gb-nak. Illetve max akkor lehet jobb vétel a 970-nél, és haszna egy kártya esetén, ha be éred 60 alatti FPS számmal.
-
odorgg
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- BestBuy ruhás topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Dell notebook topic
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Politika
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest