Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz Tirexi #14346 üzenetére
Pedig az ACX az egyik legjobb hütés,az asusè a másik az én classim megáll 2000rpm körül 65fokon a Palit megoldása hangos.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Devid_81
félisten
Vegre sikerult mukodesre birni a 3Dmark11-et.
Csak a procim van huzva, VGA gyari alapon, most meg...
-
Devid_81
félisten
válasz Devid_81 #14353 üzenetére
+50 MHz ramnak, es GPU-nak egyarant.
Graphics Score 17045+100 MHz ramnak es GPU-nak.
Graphics Score 17652Utana meg probaltam egy +130MHz a GPU-nak, de akkor mar voltak hibak a 3Dmark11-ben, inkabb kilottem a tesztet ut kozben.
Most epp Valley futtatas kozben leallt a +100 MHz-es verzio, szoval stabilnak nem stabil alapfesszel, de 3DMarkozni mar lehet vele
Powerlimitet meddig erdemes piszkalni?
Illetve nalam aktiv a feszultseg emeles, ezt nem tudom akarom-e vagy sem....de epp lehetne.
Ramtuning hoz valamit, vagy csak teszteknel szep itt is?...
-
Alice90
aktív tag
Valakinek volt gainward gtx 780 phantom kártyája ? (nem a GHL-es)
[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
MrPetya19
addikt
Jól olvastam, hogy a GTX 780 nem támogatja a DX11.1/11.2-t?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Anubris
őstag
válasz Tirexi #14346 üzenetére
Nálam jelenleg úgy, hogy elég rosszul szellőzik a ház, csak gyári ventik vannak benn a legmagasabb hőfok BF4 Ultra-n volt 73 fok, a vga fan 74%-on ment rajt. A Tomb Raider 67. Rome 2 60-66 attól függően hogy végig rázoomolsz a csatára vagy sem. COH 2 65 fok, ez ette legjobban a ram-ot 2488 ig is elment. A Batman Arkham Origins volt még magas azt hiszem 71 fok. Ezek az alap 1163 Mhz-n voltak.
Bár én mostanában csak az SW:TOR-ral játszok annál 700 MHz a max kevesebb mint 40 hőfokkal.
Most a gyári ventik helyére illetve még pluszba vettem ventiket meg egyéb sceréket eszközöltem, csak még nincs összerakva, majd ha kész lesz küldök újabb adatokat hogy mekkora változás történt.
-
-
Devid_81
félisten
Nah ennyi, en ennyin is hagyom, nem kell neki sok tobbletfesz, megiscsak felette a gyari OC-nak, en is nyugodtabban alszom...
GPU 1120MHz-1185MHz
Ram 1800MHzNem ez a vege, de 1150 es alaporajelnel a Valley lement szepen +35mV-al, majd a 3DMark11 egyszer kivagott, igy azt nem tesztelgettem oda-vissza.
Tobb extra feszt meg nem akartam neki adni, annyira nem erdekes szamomra a dolog.Keresoknek KFA2 GTX 780 Ti tuning
...
-
Alice90
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne ,hogy az miért van hogy a játékban vannak úgynevezett microlaggok gtx 780 kártyával?
Pedig az fps nem esik be 50 alá szóval nem kéne beakadnia meg semmi :S
-
HSM
félisten
válasz Alice90 #14370 üzenetére
Látom, még mindig nem érted, csak írkálsz ész nélkül. Az FPS egy másodperc átlaga.
Akkor szép egyenletes a kép, ha minden egyes képkocka között eltelt idő azonos, azaz 60FPS/60hz esetén minden 16,6ms után kapsz egy friss képkockát.
Ezzel szemben 200FPS mellett is lehet zavaró megakadás, mivel az egy másodpercre való átlagolás miatt "eltűnik".[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
válasz Alice90 #14367 üzenetére
ha kitöltenéd végre a "cuccaidat" az adataidnál, akkor sok felesleges kört meg lehetne spórolni.. így csak vaktában lövöldözés van..
u.i.: mindenki vegye magára akinek nincs kitöltve és segítséget kér..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Alice90
aktív tag
Nem lehet ,hogy az ugrándozó mhz okozza a gondot?
-
Maszki
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy 780 / 780ti mennyi pont körül kap 3DMark-ban, alapon, tuningolva?
Sehol nem találtam releváns eredményeket.◄ Maszki ►
-
ÁdiBá
veterán
-
kasa85
őstag
válasz Tirexi #14341 üzenetére
GPU1150,de 1050MHz bostol a kártya.Memóriát 400MHz cibáltam meg 450 már hibázik.Érdekes a kárty biosza még nagyobb 810 vagy hányas a giga oldalán max 700 valamennyi van lehet egy fluxuskondenzátort kaptam.Kérlek áruld el mivel tudok feszet emelni,és mennyivel kezdjem.A kártyát max melegben 78C fokig akarom tuningolni amit DX11 programmal tesztelek annál jobban nem izzad játék alatt.
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Maszki
tag
Srácok, a vga memóriájának órajelét érdemes húzni, és ha igen akkor mennyire?
◄ Maszki ►
-
Maszki
tag
válasz hszilard666 #14388 üzenetére
Akkor nem nyúlok hozzá!
(#14389) Tirexi: Lehet majd egyszer megpróbálom, hogy mi a különbség, de most már inkább nem basztatom, mert még a végén úgy járok vele mit az alaplapommal!
[ Szerkesztve ]
◄ Maszki ►
-
Alice90
aktív tag
lejebb vitem a beállitást ultrárol high-re és itt már nem is használja a videókártyát csak 50%
de akkor is van microlagg .D
nem értem ez akkor normális? nem tart ott a játékvilág hogy 2014 teljesen folyamatos képet tudjon adni semmi minimális fél tizedmásodperces lagg énlkül?
-
ÁdiBá
veterán
Eladtam az SLi-t, majd kaptam egy ASUS GeForce GTX780Ti DCU2 OC.
Maradt egy kártya úgy hogy, ez már a harmadik GTX780Ti kártyám, egy ilyennel visszatértem hozzátok.ÁdiBá
-
ittakary
nagyúr
De komolyan, akkor ez azt jelenti, ha bármilyen félreárazott terméket megrendelek KÖTELESEK odaadni, akármilyen nevetséges árra is lett elírva?
Akkor ezt miért nem akarták nekem ideadni? (Extreme Digital)
Amúgy bocsánat mindenkitől, de ez a kérdés ahányszor felmerült itt a fórumon, annyiféle választ mondtak már rá nekem...
Ja és: én mindenféle szívfájdalom nélkül mondanám vissza a rendelést és rendelném meg újra, FŐŐŐLEG ha majdnem 10k-ról van szó. iPon tulajdonosait majd akkor fogom sajnálni, ha ráérek... (ja várj, még akkor sem).
Főleg annak fénykében, hogy a kolléga bekapcsolta a "velem nem basznak ki"-üzemmódot, hogy elhozza és 8 napon belül visszaviszi Ez még nagyobb kibaszás, mert míg a rendeléssel játszadozás csak papírmunkát ad nekik, ez már elég komoly szervezési procedúrát is.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Tirexi #14391 üzenetére
Nem gáz a +300Mhz, ha rendesen meg van hűtve. Arra azért nem árt figyelni.
(#14393) Alice90: Ha szarul van megírva a játék, akkor persze, semmi nem segít. Bár nem írtad, melyik....
(#14397) ittakary: Én simán lemondtam volna egyből. Nekem azzal van bajom, ha valaki felbontva viszi vissza 8 napon belül, kipróbálás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- PlayStation 5 Pro teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Nintendo Switch
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest