Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Anubris #13358 üzenetére
Szia,
Grat és üdv a klubban, de jó lenne tudni, hogy milyen a VGA típusa pontosan!
Üdv!
u.i.: ha rendesen boostol és nem vesz vissza, mert 76-78 fok, akkor nem kell vele variálni! (GPU-Z-ben senzor fül és max-ra mindent, egy render test és látod mit kéne mennie, majd ez után játék közben is nézed)
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
beci43
senior tag
válasz Anubris #13562 üzenetére
Nincs baj a Gigákkal.GHZ editiont nem szabad venni.Az a baj,hogy az első WF3 hűtős példányok a ref. nyákkal jöttek ki és szerencsétlenek kicsit túl voltak pörgetve gyárilag.
A Giga áttervezte a nyákot,8+2 fázisú VRM-et pakolt rá,meg két nyolc tűs csatlakozót.Azokkal nincs gond. -
Th1sN04ll
senior tag
válasz Anubris #13699 üzenetére
SZERINTEM a nagyobb ppi miatt nem kell agyon vonalsimítani a képet, de ugyan akkor az 1440p/1600p sokkal hardverigényesebb mint egy 1080p szűrők nélkül is, ajánlott a 2 kártyás kiépítés Ami jó lehet még azok az ultra Wide moncsik amik 2560*1080p felbontásúak, iszonyat látószög, és nem annyira kér cserébe hardwert![ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Anubris #14020 üzenetére
Nem, mert nem tudom levizezni csak épített vízzel, azt meg nem szeretném, mert költséges. Úgyhogy kell valami átmeneti megoldás nyárra, hogy tudjak azért játszani
Van 145K visszatérítésem. Lehet veszek egy használt 780-at 100K körül és azzal járok a legjobban.
Ezt a Zotacot néztem csak nem ismerem a márkát milyen. Ha beregeled 5 év gari van rá.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz Anubris #14135 üzenetére
Igen a 780 csak addig kellett volna, ameddig ki nem jön a Matrix. Ahogy mondtam nem a FHD miatt kell a Ti, hanem, mert ez tetszik. Zorelnek köszönthetően még időben tudtam módosítani a rendelést, így nem marad egy 780 eladósorba a nyakamon
SzlobiG: ez korrekt ár érte backplattel
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
beci43
senior tag
válasz Anubris #14191 üzenetére
Nyugodtan lemondhatod.Részükről nem minősül ajánlattételnek.Írsz nekik egy emailt,lemondod,visszaigazolják,aztán holnap újra megrendeled.Ettől még nem kerülsz "feketelistára".Elég gusztustalan,hogy az első vevőket jól megfejik,aztán látva hogy fogy,lejjebb viszik az árát.Csak az ..ponban csinálják ezt,máshol nem tapasztalok ilyen brutális árképzést.
Anubris: Bocsi,nem Neked akartam címezni,hanem himpinek.
[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
válasz Anubris #14871 üzenetére
Skacok fel teszem még egyszer a kérdést elnézést a tolakodásért. (#14869) kasa85
Csináltam teszteket a véleményeteket várom.
Gyorsabb e így a Tinánnnál ?
Mennyire gyors OC szinten alap,közepes magas.
Készültek MSI A : GPU:90MHz jelenleg ez a stabil.
Memória 400MHZAkkor a tesztek.
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
HSM
félisten
válasz Anubris #15823 üzenetére
Amúgy szerintem ezek a "hagyományos" kialakítású házak sok hardverrel nem túl jók szellőzés szempontjából, hiába a sok venti. Amik nekem sokkal jobban tetszenek, az a SS Raven RV03 (jó szellőzésre) és a SS FT01 (nagyon halk, de hatékony szellőzésre).
Az RV03-ban alulról van telibefújva a komplett rendszer két brutális légszállítású 18cm-es kopterrel: [link], az FT01-ben kicsit szolidabb példányok dolgoznak, kicsit máshogy, de nagyon halkan és jól, pláne kiszedett HDD fiókokkal (saját gép belülről): [link][ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
válasz Anubris #15842 üzenetére
Jogos köszi Assasin S 4 megy semmi bug.Emlékszem a Turok probállt hasonló lenni,ja meg a Batlfeiel Bad C 2 a hegy oldala csíkps volt,és villogot a kártyának semmi baja.Felhívtam egy szervízest azt mondta így halnak be a kártyák a végén durungok fognak ki állni nagy szervízes lehetett,mert vannak játékok ahol textúra illeszkedés gond van,vagy nem komálja azt MSAA t.
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest