Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitralon
tag
válasz regener #33138 üzenetére
És tényleg..., el kell ismernem, vannak ennyi fázissal kártyák...respect! , de azért kicsit túlzásnak érzem ezt ebben a kategóriában..., ezeket a modelleket 20 évre gyártják..., de minek? A 3 év garit megadják az Asus Dual-ra is, annyi idő alatt meg simán elavul egy kari.
Én speciel 3 évente szoktam cserélni....Miért lenne káros az azbeszt? Hát benne van, hogy "beszt"...Most a Tónikát a Mónikától vagy fordítva...? "Puls Rádió"
-
regener
veterán
válasz regener #33214 üzenetére
Valami irtó szép ez a játék, de a kártya is keményen ömleszti a képet magából
Minden max, 8x MSAA:
Csak FXAA-val +10 fps az átlagra, de az nem lényeges mert ott procilimites a FHD miatt gondolom.A TDP a fenti tesztrun alatt csak 86%-ra ment fel, ez normális? Viszont itt tartotta az 1949Mhz-et.
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
válasz regener #33215 üzenetére
TDP teljesen mindegy, jobb is, ha alacsonyabb
A lényeg,hogy a gpuload 100% közelében járjon.
Esetleg próbáld meg CURVE(ctrl+F) móddal alulfeszelni,ha így megfelel.(órajel), hátha 0.9-0.95V is elég neki.
Persze csak,ha OC nincs tervben.Grat a kártyához egyébként.
(#33213) Mikeee89 Több,mint valószínű,hogy a ref hűtő nem lesz halkabb,mint az előző kártyád hűtése, illetve mint sok másik hűtés 1070-ek közt,illetve nem is lesz annyira hatékony.
Ha ez most elriaszt,azt kell mondjam előbb kellett volna érdeklődni és azután vásárolni.[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz regener #33445 üzenetére
Nálam hasonló jelenség volt, kb 80 hozzászóllással ezelőtt írtam ilyesmiről. Csak nálam a gpu nem boostolt, mergragadt 1770 környékén. Én is leszedtem mindent, de nálam csak a win reinstall hozott megoldást. Azótta inkább a gainward saját progijával használom, és tökéletes azótta is. (expert tool).
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
ADAM1337
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
válasz regener #36575 üzenetére
Úgy néz ki, ezt már sosem tudjuk meg.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz regener #36672 üzenetére
A driverekben levo telemetria rendben van, de ez a vedelem mar jogi kerdeskort erint?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
milszab
senior tag
válasz regener #37058 üzenetére
Vegyél egy 2K/144hz-s monitort és mindjárt nem lesz annyira elég HA mindet csutkára felnyomsz. Bár amikkel én játszom még oda is elégnek mondanám. De én is cserén gondolkozom már egy jó ideje és úgy vagyok ahogy te. Új generáció várás van. Aztán vagy az vagy ha lemegy a többi ára, akkor meg azok küzül valamit behúzni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz regener #37070 üzenetére
Gyűjtögess még inkább szorgalmasan szerintem, aztán meglátjuk, mit hoz a 3000-es / 1700-as (?) széria. Én sem látom semmi értelmét a 1070 Ti cseréjének, Battlefield V is gyönyörűen fut rajta.
-
zolee0307
őstag
válasz regener #37695 üzenetére
Úgyse változott, gpu-z tesztjével néztem. Kiszedtem a kártyát majd újra visszaraktam, most jó.
Viszont mikor tölt be a windows, pillanatra ilyen kis pixelek villanak be.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
zolee0307
őstag
válasz regener #37703 üzenetére
Megvolt, de hiába, valószínűleg a Windowsban nagyobb problémát okozott a frissítés.
Az az érdekes, hogy játék alatt, Msi kombustorban rendesen megy a kártya, nincs semmi képi hiba, fagyás, semmi.
Az lesz, hogy vga ki, pucolás, biosban cpu pbo vissza alapra (bios update is volt, lett egy új pbo állítási funkció, de fórumon írta valaki, hogy nála kékhalálozik a gép), új win, aztán meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest