- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhig12
tag
válasz
Undoroid #13824 üzenetére
Helló!
egyrész nem HOT-UP hanem HOP-UPmeg mondjuk ak-47
de mind1, nem kötöszködni vagyok itt, hanem hogy valaki elvigye a fegyómat.
és amuyg a golyót ésszel kell használni és nem mindenre lőni, ami él és mozog xD
szal volt, hogy egy játékon 25öt lőttem. de majdnem mind talált
VEGYÉTEK MEG A FEGYÓÓÓM! -
juhig12
tag
Sziasztok!
Nem a legmegfelelőbb topic, de itt volt 1-2 hozzászólás ezzel kapcsolatban, és van egy eladó airsoft puskám, ha valakit érdekelnde!
Classic Army (nagyon híres, neves márka) AIRSOFT G3SG1-em.13 játékon volt kinn, ezeket kell róla tudni:
Paraméterek: Classic Army G3 /SG1 alapfegyver teljesen fém csak a tus és a markolat törésálló műanyag. Fegyver külsején minden gyári Classic Army.
Teljesítmény: ~425-440FPS (mért adat) amit egy 120% guarder rugó, guarder nozzle, és CA csapágyas rugóvezető biztósít , és egy 497mm hosszú 6,04mm átmérőjű CA tuningcső biztósít.
Rövidleírás: most lesz egy éves, kb 4000bb löttem ki vele, (6000db os BB nek a 1/3 megvan még) kb 13 játékon volt kint kb 100-250 BB löttem el/játék, Apró karcok vannak rajta de tényleg elhanyagolható mennyiségű, szinte újszerű állapot, karcok zömét a fák, bokrok végett sikerült össze szedni
Ez a tuning ami benne van 25000FT-ba került (CSAK A TUNING )
Tudok adni egyéb kiegészítőket a fegyverhez:
Strike System 3-9x40 scope képe kristálytiszta!! karcmentes! Nem a kínai vacak, rendes lőfegyveren is lehetne használni!!
1 Hicap tár
dobozaz ára nagyon sok lenne, de válság van
szal olcsóbban adom, mint állat. 86rongy és a kedves vevőé a termék. (lehet egy picit alkudni belőle!)
köszi és üdv: juhig12!
VIGYÉÉÉTEK!
és egy kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest