Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhig12
tag
Sziasztok!
Nem a legmegfelelőbb topic, de itt volt 1-2 hozzászólás ezzel kapcsolatban, és van egy eladó airsoft puskám, ha valakit érdekelnde!
Classic Army (nagyon híres, neves márka) AIRSOFT G3SG1-em.13 játékon volt kinn, ezeket kell róla tudni:
Paraméterek: Classic Army G3 /SG1 alapfegyver teljesen fém csak a tus és a markolat törésálló műanyag. Fegyver külsején minden gyári Classic Army.
Teljesítmény: ~425-440FPS (mért adat) amit egy 120% guarder rugó, guarder nozzle, és CA csapágyas rugóvezető biztósít , és egy 497mm hosszú 6,04mm átmérőjű CA tuningcső biztósít.
Rövidleírás: most lesz egy éves, kb 4000bb löttem ki vele, (6000db os BB nek a 1/3 megvan még) kb 13 játékon volt kint kb 100-250 BB löttem el/játék, Apró karcok vannak rajta de tényleg elhanyagolható mennyiségű, szinte újszerű állapot, karcok zömét a fák, bokrok végett sikerült össze szedni
Ez a tuning ami benne van 25000FT-ba került (CSAK A TUNING )
Tudok adni egyéb kiegészítőket a fegyverhez:
Strike System 3-9x40 scope képe kristálytiszta!! karcmentes! Nem a kínai vacak, rendes lőfegyveren is lehetne használni!!
1 Hicap tár
dobozaz ára nagyon sok lenne, de válság van szal olcsóbban adom, mint állat. 86rongy és a kedves vevőé a termék. (lehet egy picit alkudni belőle!)
köszi és üdv: juhig12!
VIGYÉÉÉTEK!
és egy kép -
juhig12
tag
válasz Undoroid #13824 üzenetére
Helló!
egyrész nem HOT-UP hanem HOP-UP meg mondjuk ak-47
de mind1, nem kötöszködni vagyok itt, hanem hogy valaki elvigye a fegyómat.
és amuyg a golyót ésszel kell használni és nem mindenre lőni, ami él és mozog xD
szal volt, hogy egy játékon 25öt lőttem. de majdnem mind talált
VEGYÉTEK MEG A FEGYÓÓÓM!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest