Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz DonMedve #15652 üzenetére
hát nekem elég rossz tapasztalatom van Samsung HDD-kről. Volt nekem 3db samu vinyóm egymás után mindegyik bedöglött. Amelyik a legtovább bírta ő kb. egy hónapig. De az utolsó volt a legjobb Berakom a gépbe zsír új gyári szag meg minden, felteszem rá az OS-t és kb. másfél óra múlva megdöglött a kicsike De a legjobb benne hogy amikor kivettem a vinyót akkor feltűnt hogy zörög benne valami. Megrázogatom hát a mechanikája csúnyán kinyuvadt. De kérdem én hogy mitől
Na mindegy én akkor megfogadtam hogy samu vinyót többet soha egymás után döglött meg mindegyik nálam.
Gariztatást is megszívtam mert számla nélkül vettem (jóban voltam a boltossal) és a bolt megszűnt jobban mondva elköltöztek másik városba és persze más eladókkal. Úgy hogy bukta
De persze lehet hogy csak én voltam szerencsétlen, eddig még soha nem szívtam ennyit egy hardverrel sem.Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs