Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz LLD #736 üzenetére

Ha pedig ez egyeseknél nem fordul elő, akkor marad az a lehetőség, hogy megint a gyengébb minőségű alkatrészekkel szerelt kártyákkal van a gond. TDR-hiba is előfordult szinte minden karin, az én GB-omon viszont egyszer sem jelentkezett. Vagy egyesek olyan tuningot használnak, amelyet csak hisznek stabilnak. :U

Már bocs, de kötve hiszem, hogy a 460-at nem hajtja ki egy erős gépigényű játékban egy G850, ha a jóval erősebb 560 alá elég volt egy sokkal szerényebb E5800. Persze, kérdés a "gépigény". Ha valami körökre osztott stratégiáról van szó (technikailag azt nem tartom játéknak, hiszen zömmel CPU-erőforrást zabál), akkor kell a proci, de nem véletlenül hangsúlyoztam ki a GRAFIKAI igényt, és persze azt be is kell állítani. Hiába igényes egy játék grafikája, ha nem állítod maximumra. Történetesen egy Witcher 2-vel, Crysis-okkal, Metro-val, és még jó pár játékkal lehet tesztelni, de mondjuk Unreal 3 engine-es játékokkal nem annyira.

embe: Én "akarom" azzal használni (fenét akarom, erre lesz max. lehetőségem :O ), egyébként az is elég lenne, ha valakinek van 1db kártyája, de meg tudja nézni esetleg 2-vel.

Új hozzászólás Aktív témák