Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Google-val annyit derítettem ki, hogy ez általában akkor fordul elő, mikor nv-ről ati-ra vált valaki. Előfordulhat hogy azért nem megy fel az Ati driver, mert az IGP driveréből maradt a gépen.
Az eredeti bios-t visszaraktad?
szerk.: a sok driver telepítés miatt én újratelepíteném az OS-t, és ha még mindig bugos, akkor dos alól még1x megpróbálni visszarakni a v-bios-t.
monstre: itt egy leírás hogyan tudsz dos-ból frissíteni, én nem ajánlom hogy win-ből frissíts... (lásd feljebb)
nem muszáj win98 indítólemez, google-val lehet találni más boot iso-t is. -
Ha valami rosszul sült el bios flash közben, és ezért nem lett jó, elképzelhető hogy hülyeségeket ír ki az Everest. Velem előfordult már hogy 128 bites kártyára 256-ot írt, meg ddr1 ramra ddr2-t
Az lenne a legbiztosabb, ha dos-ból frissítenéd a bios-t, mert a sok drivel telepítés, és egyéb babrálás bezavarhat
Dos-ból sokkal biztonságosabb, mert hacsak nem megy el az áram, gond nélkül lezajlik a frissítés (mivel nincs semmi ami megzavarná).
-
djepyn
csendes tag
na jó,befejezem a hülyeségeimet
GigaByte VGA@BIOS flesselő program elérte célját,gyári BIOS és ezzel együtt a default VGA paraméterek visszakönyörögve,foglalkozás elérte célját...(hőmérséklet lecsusszant 38-40C°-ra,és az ATI DD+Catalyst CC is zabálja végre az erőforrást
Tanulság:Ha ne tudsz úszni,ne mássz fára,mert elüt a villamos
Komolyra forditva:amatőrök(én...) ,12 évesek(akikre ez ráillik)NE játszanak a Video-BIOS-val,inkább vegyenek egy FPS game-et és azzal.
Mégegyszer köszi a segitséget Aggregátor,további szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Környezetvédelem
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Autós topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest