Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LakiTomi
tag
Én elhiszem, hogy nem tud. Épp előbb meg is néztem. Azt csinálja, hogy ami éles azt előrébb hozza, ami nem éles azt meg háttérbe, sztem hasonlóan, mint a játékokban. Ezért az arcok, vagy robbanások 'kiemelkednek a síkból', picit olyan érzés, mintha tényleg 3d-s volna szerintem és a háttér meg tényleg háttrébb kerül. Nem erősködöm. Meg kell nézni egy dzsungelharc jelenetet egy jó BRRippel és eldönti mindenki, hogy 3d-s vagy csak 2.5 d-s. Nem akarom elhumorizálni, nem vagyok szaki. Te próbáltad? A paralaxx nem tudom mit csinál pontosan, lehet előrébb, vagy hátrébb tolja a dolgokat, de ezáltal olyan, mint a játékoknál széttolja a képet. Nem akarok hülyeségeket írni, csak azt írom, amit látok a 2 szememmel és nem érdekel mit írnak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- GIGABYTE RTX 3070 Aorus Master 8GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest