- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, lenne 1-2 problémám ezzel kapcsolatban.
Letöltöttem sok 3D-s filmet, és az lenne a kérdésem, hogy mivel lehet 3d-ben lejátszani ?
Most a powerDvD egyik újabb verziója van fent, de azzal nem nagyon vagyok megelégedve.
Lehet benne valahogy állítani a mélységet ? Vagy van valami direkt erre specializálódott lejátszó amiben mindent be lehet lőni saját igény szerint ?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy...
Megvettem a monitort, utána a szemüveget, felraktam a legújabb drivert, és kicsit szellemképes a 3d. Lehet az attól hogy a monitornak kicsi a válaszideje ? (bár elvileg 2ms-t ír)
A harmadik pedig az, hogy kb fél éves a windowsom, mikor megvettem a cuccokat akkor sem telepítettem újra, és általában stereo3d hibát ír ki mikor bekapcsolom a 3d visiont, bár
utána működik rendesen. Lehet hogy attól van hogy újra kéne telepíteni a windowst ?
Lehet hogy a szellemképesedést is megoldaná ?
Na ennyi lenne, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest