Hirdetés
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonMágus
senior tag
válasz
Sz. Péter #582 üzenetére
Eh, eredetileg én is 200k-ról indultam, aztán 300-ig sikerült eljutni, hidd el, jobban megéri minőséget venni, mint kicsit később rájönni, hogy mégsem ilyet szerettél volna, mert akkor eladáskor máris buksz min. 50 rongyot egy 200k-s gépnél...
Az Asus a 35. hsz-ben van a belinkelt topicban.
Igazad van, a gari nagyon fontos, főleg fafejű kishazánkban, ahol bizony sok embernek okozott már gondot az uniós gari érvényesítése (majd csak belejövünk)
Egyébként én is egy Asust néztem ki elsőre, sajnos nem jött össze a vásárlás, de nem bántam meg, mert nagyon elégedett vagyok a mostani gépemmel, és bizony sok sörről lemaradtam a nyáron a 100k-s különbség miatt, de aszondomm megérte...
Ahoj -
SimonMágus
senior tag
válasz
Sz. Péter #578 üzenetére
Ha mindenképp Asust szeretnél, ajánlom kukkants be ide Bővebben: link, nézd meg az M6000-est, nem rossz ajánlat, és már csak egy keveset kellene hozzátenni...
Illetve itt van még ez is Bővebben: link, az Asus A6Q00k csak 195k, 6200-as 256Mb-os GefGO-val!
Ahoj, SM
[Szerkesztve] -
SimonMágus
senior tag
válasz
Sz. Péter #578 üzenetére
Szia,
nem volt hülye a kérdés, most már vannak olyan notik, amelyekben lehetőség van vidkari cserére (pl. lent), egyenlőre még nem láttam ilyen kareszt, de valszeg horror áron fognak kijönni, főleg ha szervízben akarod garivesztés nélkül cseréltetni, illetve a növekvő teljesítménnyel járó valószínűsíthetően magasabb hőleadás nem biztos, hogy jót tesz a notinak.
Üdv:
SM
(Ezek szerint kb 200k-t szánsz notira?) -
McLaca
őstag
válasz
Sz. Péter #566 üzenetére
Nos, az Intel int. VGA-k klasszisokkal jobbak a SiS-nél (alaplapi chipsetben is), ha integráltban gondolkodsz, inkább az Intel. Sőt, ha Intel procis gépet veszel, akkor a legérdemesebb a teljes Intel platform, tehát Inteles alaplapot kell választani.
Az IEG2 3DMark 2001-ben kb. 2200-2500 pontot csinál, az újabb, és jobb IGMA900 viszont egyes állítások szerint (sajnos élőben még nem volt szerencsém találkozni vele) ~4000 pont körül teljesít szintén 3DM2001-ben, szóval ha nem is csúcsjátékokra csúcsfelbontásban, de azért használható.
A Celeron M-nél jobb az AMD, a Pentium M-nél már árnyaltabb a külöbség, egyik területen az egyik, másik területen a másik jobb. A P-M-nek 2MB belső cache-e van, ami nagyon hasznos dolog.
A Pentium-M-et egyébként inkább a Turionnal kéne összehasonlítani, bár nem szerencsés, mert utóbbi 64 bites. A mobil Sempront meg inkább mobil P4-gyel, azzal van egy kategóriában.
Viszont ha leginkább játszanál, akkor sokkal többet számít a VGA, mint a proci, 1,7GHz-es Dothanok is remek jól elhajtják igen szép pontszámokkal az x700-as kártyákat.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- További aktív témák...
- gyakorlatilag ÚJ Apple Macbook Pro M4 Pro Chip 512/24 Space Black 1OO% ! még 18 Hó Jótállás
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő