Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ben Cseng
tag
''Szerintem max. a videokártya teszteredmény érdekli az embereket, a többi csak szőrözés...''
Hát ez bizony nem így van. Programozó vagyok és elég sok programozó ismerősöm van, nagyrészük notebookal szaladgál. Elhiheted, hogy amikor pl. az ember hazaviszi hétvégére a munkáját és egy két millás adattáblára többször rá kell ereszteni különböző vizsgálatokat/javításokat, nem mindegy, hogy mennyi idő alatt végez. -
parandroid
félisten
Kicsire nem adunk. Nem igazán tudtam hogyan kezelni az integrált cuccokat, így belekerült az, hogy mennyi memóriát foglal magának. Úgyis látja mindenki, hogy IGP, innét kezdve meg szinte biztos, hogy shared memes.
Az igazi az lenne, ha az Intel Extreme Graphics helyett is mindenki pontosan megadta volna a csipkészlet típusát, de miután ez a legritkább esetben történt meg, így nem foglalkoztam vele. Pedig azért nyilván nem ugyanannyit tud egy 855G, mint egy 915G. Tényleg, kiváncsi lennék a különbségre...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- gyakorlatilag ÚJ Apple Macbook Pro M4 Pro Chip 512/24 Space Black 1OO% ! még 18 Hó Jótállás
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest