Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
De ebbe a laptopba bele lehet rakni minden olyan lapot, ami DDR2-es, és SATA-s, vagy csak ugyan olyanra lehet cserélni?
-
gyulank
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Mivel ezen az alaplap, és a billentyűzet rossz, két lehetőség van összerakni egy gépet.
1. Ebbe teszek billentyűzetet, és alaplapot.
2. Másik laptopba teszem azt, ami ebbe jó.
Gondolom, minél kevesebb cucc van benne, annál olcsóbb, emiatt jutott eszembe, hogy a legolcsóbb egy olyan laptop lenne, ami kijelzőhibás, de bele rakhatom, ennek a kijelzőjét, nincs benne Memória, HDD, DVD, de belerakhatom azokat, amik ebben vannak. Lehet, hogy a processzor is jó benne, ha jobb, azt is ki lehetne cserélni.Vagy olyan lapot, és billentyűzetet, amit ebbe cserélhetek ki. Nem tudom, melyik lenne olcsóbb.
Addig nem lesz nálam, amíg nem tudok vele mit kezdeni. Egyenlőre viszont csak alaplaphibás olcsó DDR2-es laptopokat találtam. Kereső nélkül nehéz... Minden egyes találatról keresni valamit, hogy egyáltalán az milyen. Azért írtam ide, hogy hátha itt vannak akik fejből tudják mit keressek hozzá. -
gyulank
addikt
Sziasztok!
Lesz egy X80L laptopom, billentyűzet nélkül, és kettétört az alaplapja.
Szeretnék összeállítani egy működő laptopot minél olcsóbban, de nem tudom, milyen használt laptopokba illenek ennek a cuccai. Működő laptop 15e körül is csak SD RAM-osat találtam. Talán kijelző nélkül kéne keresnem, és azt is átraknám?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Két új egyszerűbb Qualcomm rendszerchip érkezik
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx