- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
Thunderzolee #5976 üzenetére
De ebbe a laptopba bele lehet rakni minden olyan lapot, ami DDR2-es, és SATA-s, vagy csak ugyan olyanra lehet cserélni?
-
gyulank
addikt
válasz
Thunderzolee #5972 üzenetére
Mivel ezen az alaplap, és a billentyűzet rossz, két lehetőség van összerakni egy gépet.
1. Ebbe teszek billentyűzetet, és alaplapot.
2. Másik laptopba teszem azt, ami ebbe jó.
Gondolom, minél kevesebb cucc van benne, annál olcsóbb, emiatt jutott eszembe, hogy a legolcsóbb egy olyan laptop lenne, ami kijelzőhibás, de bele rakhatom, ennek a kijelzőjét, nincs benne Memória, HDD, DVD, de belerakhatom azokat, amik ebben vannak. Lehet, hogy a processzor is jó benne, ha jobb, azt is ki lehetne cserélni.Vagy olyan lapot, és billentyűzetet, amit ebbe cserélhetek ki. Nem tudom, melyik lenne olcsóbb.
Addig nem lesz nálam, amíg nem tudok vele mit kezdeni. Egyenlőre viszont csak alaplaphibás olcsó DDR2-es laptopokat találtam. Kereső nélkül nehéz... Minden egyes találatról keresni valamit, hogy egyáltalán az milyen. Azért írtam ide, hogy hátha itt vannak akik fejből tudják mit keressek hozzá. -
gyulank
addikt
Sziasztok!
Lesz egy X80L laptopom, billentyűzet nélkül, és kettétört az alaplapja.
Szeretnék összeállítani egy működő laptopot minél olcsóbban, de nem tudom, milyen használt laptopokba illenek ennek a cuccai. Működő laptop 15e körül is csak SD RAM-osat találtam. Talán kijelző nélkül kéne keresnem, és azt is átraknám?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Hobby elektronika
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL T40 EMC Szerver
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest