Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgab1
csendes tag
elhiszem, de a wifi az másik helyen van.most nem szedem szét ujra. de ugy van hogy fent találhato a wifi helye, mellette a laptop memória 2 csatlakozóval,alatta 2 winyo csatlakozó, és mellette a videokártya.ezzel a 2 csatlakózóval.ha a másik tv tuner, akkor is ami benne van memória kiszedhető,mármint maga a chip.
tehát igy sem lehet nagyobbat venni bele?ha nem akkor nem, csak érdeklödtem^^ -
kisgab1
csendes tag
teljesen ki van alakitva 2 memoria hely, ott az ugyan olyan csatlakozo, és ugyanugy 2 csavaros hely. maga a video kártya az természetesen alaplapi de a memoriája nem , vagy nem igy van?
-
kisgab1
csendes tag
http://www.psharing.com/pic.php?id=356633
vagy
http://www.psharing.com/pic.php?id=356634na remélem jo lesz.
-
kisgab1
csendes tag
Oké egy pillanat feltöltöm a képet.hát lehet én vagyok hülye de hogy ez ugy látszik az tuti. 1 perc és linkelem
-
kisgab1
csendes tag
szétszedtem a gépet és a memória cserélhetó és ki is vehető mivel ebbe a hp-ba minden kiszerelhető hála istennek. és a vga-nak is 2 chip csatlakozoja van az egyiken bevan dugva ugye az 512-es. a másik üres.
-
kisgab1
csendes tag
sziasztok.
Van egy HP pavilon DV7 notim és az 512mb -os GF 9600M GT -be szeretnék venni még egy 512-t. kb ez mennyibe kerül és hol lehet beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx