Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Sajnos ez egy AMD Brazos E-450-es.
Ezeket nem lehet cserélni, ez netbookokba való processzor, ennek megfelelően energiatakarékosságra van kihegyezve, nem gyorsaságra; csak később elkezdték 15"-os gépekbe is szerelni.
Ha nagyon lassúnak találod, esetleg egy SSD-vel (vagy 7200RPM-es merevlemezzel) fürgébb lenne, de sokat ne várj tőle, az a processzor nem egy erőmű.Gondolom a memóriabővítés után sem lett sokkal gyorsabb, ez inkább csak ilyen netezéshez, zenehallgatáshoz, filmekhez, officehoz való gép, mondjuk HD-t azt visz szépen.
Nekem is volt E-350-es gépem 2giga rammal, 11" méretben, hát nem volt egy fürgeség, de elszüttyögtem vele, de aztán meguntam, h minden egyes PDF megnyitásakor felszálltam a szopórollerre.. Mondjuk az akksiról 8-9 órás üzemidő az néha jól jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Gitáros topic
- EAFC 26
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- További aktív témák...
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Dell WD19TBS USB-C Thunderbolt dokkoló + 180W tápegység
- 10 db DELL K17A dokoló - USB C - Nagyobb tétel rendelhető
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx