Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chrystall
üzenetére
Na, ez egy jó jel.
Találkoztunk már a topicban olyan HP termékkel, ami csak azokat a processzorokat kezelte, ami a kézikönyvében is szerepelt (BIOS szinten nem volt benne a CPU-mikrokódja), pedig a chipset vitte volna a többit is.
Remélhetőleg a felsorolt egyetlen P szériás processzor támogatása nem merül ki abban az egy típusban, hanem az összes P szériást megeszi a géped.Azért nem mondtam eddig, mert bíztam benne, h menni fog benne anélkül, h bonyolítsam a helyzetet. Ilyenkor amúgy is csak azt lehet meglépni, h olyan embertől veszed meg, akinél belepróbálhatod, és ha netán nem kezeli, akkor nem kell megvenned.
Ha netán mégsem fog menni benne, szívesen átveszem a processzort tőled, hiszen én adtam a rossz tanácsot, h ne legyen sértődés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx