- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chrystall #8008 üzenetére
Na, ez egy jó jel.
Találkoztunk már a topicban olyan HP termékkel, ami csak azokat a processzorokat kezelte, ami a kézikönyvében is szerepelt (BIOS szinten nem volt benne a CPU-mikrokódja), pedig a chipset vitte volna a többit is.
Remélhetőleg a felsorolt egyetlen P szériás processzor támogatása nem merül ki abban az egy típusban, hanem az összes P szériást megeszi a géped.Azért nem mondtam eddig, mert bíztam benne, h menni fog benne anélkül, h bonyolítsam a helyzetet. Ilyenkor amúgy is csak azt lehet meglépni, h olyan embertől veszed meg, akinél belepróbálhatod, és ha netán nem kezeli, akkor nem kell megvenned.
Ha netán mégsem fog menni benne, szívesen átveszem a processzort tőled, hiszen én adtam a rossz tanácsot, h ne legyen sértődés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest