- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yohnsee
tag
válasz
Thunderzolee #6063 üzenetére
Úgy döntöttem, belevágok, már meg is rendeltem a P8700-as procit bele.
Még egy kérdésem volna: van-e valami, amire különösen figyeljek oda processzor cserénél? Gondolok itt arra pl. hogy a hűtés megfelelően érintkezzen a procival, stb.
Notit eddig még "csak" kijelzőcsere és kisebb módosítások miatt szedtem szét, a hűtést még nem volt szerencsém szétszedni, ezért kérdeztem. -
yohnsee
tag
válasz
Thunderzolee #6063 üzenetére
Azt, hogy megéri-e, nem tudom. Ezt a fejlesztést most meglépem, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle. Ha a puszta számokat nézzük: most ráköltök 40k-t, a gépet 80-100 között lehetne eladni (ha el lehet). 120-140e ft-ból nem nagyon tudnék jobb gépet találni páromnak (ő dolgozik vele), aminek 17"-es kijelzője van (ez az egyik alapfeltétel, amit támasztott a géppel szemben). Plusz, van egy berögződése kedvesemnek, hogy addig használ valamit, amíg el nem romlik, nem szereti cserélgetni a dolgait. Ez valahol jó is meg nem is.
Visszakanyarodva a témához: gyorsítani szeretnék a gépen és 40k-nál nem szeretnék többet költeni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi haladó szinten
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xbox Series X|S
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Medence topik
- Óra topik
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest