- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tobias40 #15273 üzenetére
Nekem nem noti, hanem egy komplett gép van a TV alatt.
E8500, 8giga ram, GT1030; a rendszer SSD-n, plusz jelenleg 12terányi HDD, CM690-es ház csendes ventikkel. Ha elfogy a tárhely, bővítem.
Meg hát ugye vezeték nélküli egér, billentyűzet.
Nagyjából ennyi.TV előfizetésünk nincs, csak net. Filmeket, sorozatokat töltögetünk le, HD-ben.
Persze netezni is lehet a TV-n, de ez nem jellemző, max amíg nCoreon nézelődök.Van aki okos TV-t vesz, vagy TV-okosítót, médialejátszót, de van aki a TV + szgép kombónál marad.
Én nem akartam kínlódni a TV-k médialejátszóival, feliratokkal, biztos belefutnék rendszeresen olyan formátumba, amit nem támogat a TV, vagy feliratot, hangot nem tudnék váltani. Így ezzel nincs gond, az MPC-HC, VLC mindent lejátszik.
-
atee_13
őstag
válasz
tobias40 #15273 üzenetére
Van most is egy lonovo ami még üzemel de N es proci és elég lassú macerás és integrált a proci és a ram is.
A terv a következő:
Simán win 10 mintha a TV lenne egy laptop és HDMI vel össze van kötve. Nem fizetek külön TV-t de van TVGO elérés arról nézek meccseket, természetfilmet ilyesmit, ha film akkor letöltöm és van egy külső HDD 2TB TV kezeli.
Sorozatokat szoktunk online nézni böngészőből. Kvázi akkor menne ha nézni akarok valamit. Ami nem annyira gyakori. Kaja mellé szoktam elindítani valamit vagy hétvégén meccsnézés kb ennyi.
Távirányítást valami vezeték nélkülivel gondolom. PL ilyesmi, de majd megfelelő topikban megérdeklődöm ezt is vagy simán egér+billentyű kombi majd még meglátom.
#15272Thunderzolee
köszi már szét is néztem az aprón
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged