Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsela
tag
Sziasztok!
Van egy FSC Pa1510-esem Mobile Sempron 3200+-al, 1 GB RAM-mal, 80GB-os vinyóval. Szeretném egy kicsit fejleszteni, ki is néztem egy Turion TL-56-os /2*1,8GHz/ procit, meg vennék bele RAM-ot is. A probléma ott kezdődik, hogy régen még volt egy adatlap az FSC honlapján, amin azt írták, hogy max 2GB 667MHz-es memóriát kezel csak a pa1510, többet és gyorsabbat nem. Én ezt nem igazán hiszem el, már csak azért sem, mert láttam már 3GB RAM-mal is ugyanilyen gépet
. Én is csapatnék bele 3-4GB-ot ha lehetne. A másik meg az, hogy a vinyóra is azt írták, hogy max 160GB mehet bele. Amiket láttam azok között is volt olyan, ami 320 GB-ossal volt szerelve, ez is érdekes 
Ilyenkor mi van?? Én értettem volna félre és az adatlapon csak az szerepelt, hogy milyeneket hoztak forgalomba és nem az, hogy miket bír el?? Vagy csak hülye a gyártó??

Ja igen, és szerintetek lehet valamit kezdeni a hűtésével?? Ha ezeket mind belepakolom biztos jobban fog melegedni és már most is elég zajos a kicsike. Mi lehet egy olcsó és hatékony megoldás??
Válaszokat előre is köszönöm mindenkinek

Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Robotporszívók
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- 61 db Dell Docking Station PR02X - Töltővel
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Én is csapatnék bele 3-4GB-ot ha lehetne. A másik meg az, hogy a vinyóra is azt írták, hogy max 160GB mehet bele. Amiket láttam azok között is volt olyan, ami 320 GB-ossal volt szerelve, ez is érdekes 
Pyttawrx