- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsela
tag
Sziasztok!
Van egy FSC Pa1510-esem Mobile Sempron 3200+-al, 1 GB RAM-mal, 80GB-os vinyóval. Szeretném egy kicsit fejleszteni, ki is néztem egy Turion TL-56-os /2*1,8GHz/ procit, meg vennék bele RAM-ot is. A probléma ott kezdődik, hogy régen még volt egy adatlap az FSC honlapján, amin azt írták, hogy max 2GB 667MHz-es memóriát kezel csak a pa1510, többet és gyorsabbat nem. Én ezt nem igazán hiszem el, már csak azért sem, mert láttam már 3GB RAM-mal is ugyanilyen gépet
. Én is csapatnék bele 3-4GB-ot ha lehetne. A másik meg az, hogy a vinyóra is azt írták, hogy max 160GB mehet bele. Amiket láttam azok között is volt olyan, ami 320 GB-ossal volt szerelve, ez is érdekes
Ilyenkor mi van?? Én értettem volna félre és az adatlapon csak az szerepelt, hogy milyeneket hoztak forgalomba és nem az, hogy miket bír el?? Vagy csak hülye a gyártó??
Ja igen, és szerintetek lehet valamit kezdeni a hűtésével?? Ha ezeket mind belepakolom biztos jobban fog melegedni és már most is elég zajos a kicsike. Mi lehet egy olcsó és hatékony megoldás??
Válaszokat előre is köszönöm mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest